Manjakan Dirimu♥ | miss fluffy


Thursday, 4 October 2012

Manjakan Dirimu♥

Assalamualaikum.

Aku tak kira. Malam ni aku nak online bermati-matian. Nak blogwalking sesuka hati. *Konon ¬_¬ Aku nak lepas gian. Lepas beban seminggu. Pasai pa hang dok buat sawan ni? Sebab aku baru lepas present poster untuk final year project. Lega habaq hang. Rasa macam itu batu besar atas kepala suda angkat buang. Phewww~ Tapi untuk sementara je lah. Sebab presentation yang sebenarnya hujung bulan ni. Jadi cacin kepanasan la aku pasni-,-

So, aku nak share la something dengan kalian. Cewah! Lepas penat lelah tak tidoq malam, mata pulak macam Kungfu Panda, muka macam troll sebab buat poster.


░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄

░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
█░▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
█░▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
█░░░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
░░░░░░░░█▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
░░░░░░░░█░░░░▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
Troll. Tolong paham=,=


Apa kata kita manjakan muka kita yang bukan macam muka kita tuh dengan menatam ni. Apakah?
Menatam ni:



Ni mask anak-anak. Hehe^^ Ni lah maksud aku manjakan muka mu sepatutnya. Ohsem tak? Aku beli kat Watson. Saje nak try kan. Mask Hello Kitty ni aku tak sure dari mana tapi sebab packaging beliau comel nak mampus aku pun beli. Bau wangi, macam nak makan pun ada. Erkkk-,- Kau pakai topeng ni memalam sebelum tidoq. Sejuk saja. Saranan pakai 20-30 minit tapi aku belasah semalam. Sebab aku dah membuta tak sedaq habaq. Bangun pagi, kau akan rasa lembut giler mulus kulit muka selepas dicuci. Hahaha macam testimony product pulakkkk~

Cukup bab product. Sekarang aku nak tunjuk pulak keterujaan aku pada topeng orang minyak eh, topeng kecantikan ni. Panas lagi baru beli tadi. Ohsemmmm!! Borong habisan duit akuಠ▃ಠ




Ada limablas paket yang memasing harge seringgit malaysia sajer!!! Ohhhh ni brand Savee. Serious aku memang katak bawah tempurung 1st time dengaq jenama ni tapi bila tanya promoter cakap dah 3-4 tahun ada. Aku pun iyakan je. Hehe. Apa lagi, kalau tak cekang muka kau, tak cantik macam model sila ubat cara tradisional. Mandi patblas jenis bunga. Bhaha. Sekian.

"Pakai mask banyak boleh mengubah muka menjadi seperti barbie doll" - Padanmukakenakelentong

16 comments:

  1. banyak betul beli mask ni mesti lepas ni kulit halus jerrrr he he grr saya pun tak tahu jenama mask tuh tapi murah lah boleh cari nanti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah..byk kan?memang naik giler sy time tuh membeli;p
      sy pun xpenah dgr jenama ni but promoter tuh ckp before this dorg byk jual di saloon & spa..huhu

      Delete
  2. yg mask hello kitty tu ok tak? slalu jumpa tp tak penah fikir pun nk beli. savee tu pun tak penah dgr. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey lah..wangi & kulit jd lembut 1 hari..best je..Savee tuh sy pun xpenah nmpk..tp tgk pada brg dorg kebanyakkannya utk penjagaan rambut...

      Delete
  3. dekat sasa ade sale mask jugak..best !

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ada sale jugak kt sasa?hoho mmg ohsemmm!^^

      Delete
  4. wahhh! yg elo tity tu gua penah pakai. sekali :3

    gua ni tingin nk comel tp pemalas yg amat! sila campak gua ke dlm longkang :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..rajin & berwang kena seiring utk comel=,=
      xsmp hati nk cmpak lu dlm longkang sayam~hehehe

      Delete
  5. miss fluffy ambil coure apa ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. amik course supply chain management..;p

      Delete
    2. supply chain management? i see2.. ingatkan berkaitan dengan graphic designer~

      Delete
    3. haha..mcm mn yg boleh terfikir smp graphic designer? sbb poster eh??huhu..jauh bidang dh tuh;p

      Delete
    4. haha, a'ah, sebab poster~ ada bakat tu~ hehe

      Delete
    5. haha poster biasa je..nk bt poster cun2 tak pandai le..heee;)

      Delete
  6. Suka pakai mask jugak..huhu..
    tp skrang wat sndiri pulak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bt mask sendiri??wah rjinyerr..hee:)

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.