Lembap atau memang tak faham? | miss fluffy


Monday, 4 March 2013

Lembap atau memang tak faham?

Assalamualaikum.

Semak perut betul bercakap dengan orang tak faham bahasa. Dah kita cakap NO! Dia masih lagi meminta-minta. Seriously, rasa nak jerit kuat-kuat kat muka dia. Pheww~ Memang menguji kesabaran.

Bukan sekali dua, dah berkali-kali. Macam-macam sign, body language aku bagi. Tapi masih bebal. Kang aku cakap secara telus touching macam nak mati lak. Giler buat aku serabut. Syohhh, p jauh boleh?

Ini bukan kes lembap dungu bebal, ini kes buat-buat bodoh. Buat-buat tak reti. Tak faham. *Maaf ayat aku kasar.


Please, if I say NO..!!I really meant it.



#Sekali dua aku boleh terima, tapi kalau berkali-kali hati ni rasa gak macam nak pukul orang=.=

19 comments:

  1. Replies
    1. huhu tau xpe..bkn apa kita plak jd rimas..

      Delete
  2. Susah bercakap dengan orang yg tak paham bahasa ni..Annoying...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah akak..bukan kita tak ckp..tapi kalau berkali-kali nk ulang benda sama...fedup gak le..huhu

      Delete
  3. Amboi marah tak hengat Miss Fluffy ni...sabar la yek...walaupun sy xtau apa mslh nya but as a cat lover i know you're in high stage of calm & cool person. So, don't change that...tapi kan, ni marah kat org ka atau marah kat kucing???...ngee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sy boleh stay calm & cool bila ckp byk kali dgn kucing je..haha;P tp ckp dgn org byk2 kali nk marah gak tuh..hihi btw, sy mrh kat org..kalau dgn kucing takkan marah pnyer..errr:p

      Delete
  4. Haaa samalah! Muka ni kalau dah menyampah tu, dah geram tu, pastu org buat2 tak fhm bahasa lagi, mmg geram tahap nauzubillah =,=

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tau xpa..sabar jela..nak marah2 dorang pun bt dunno je..pfttsss=,=

      Delete
  5. kalau saya.. dah kena sound terus.. lantak dia nak terasa smpi mati pun hahah.. rileks eh MF! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu kalau la sy boleh bt cmtu kan bagus..wahaha takpe..sabar2...heee

      Delete
  6. orang yang tak faham bahasa ni patut campak dalam lombong jauh jauh, heheheh kang tangan terlepas kat pp jangan ditanya kenapa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ganas...huhu tu la kang terlepas kat pipi naya plak..kita taknak la cederakan fizikal org..cecehh..wahaha

      Delete
  7. ekk.. apesal ? org jual brg ke hape.. huhu kasi silang tengkuk je bru die phm kot :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kalau org jual brg sy terus je beli brg dia..ni tak jual pape..duk jual ayat manis je..=.=

      Delete
  8. amboi muka menyampah dia!

    buat org tacing sekali je utk kebaikan bersama, apa salahnya.. *komen hati batu*

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk kebaikan bersama ye..baik, usul akan dipraktikkan kelak..huihuii~;p

      Delete
  9. selalu face ngn situasi mcm ni.
    kdg kdg hampir hlg sbr
    tp nak tak nak kena bersbar jugak
    sbb bila jd hulk nnti
    boleh kena tampar org tersebut
    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahaha kalau kena penapaq hulk memang msk ICU...tu la..dok sabar je..

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.