Apalah nasibku~~ T_T | miss fluffy


Wednesday, 3 December 2014

Apalah nasibku~~ T_T


Cerita baru berlaku tadi. Habis semuanya hilang. 
Apasal la careless sangat ni?!!
Mata letak kat mana?
Otak tak function ka?
Kalau permanent delete ada orang boleh tolong ka?
Permanent delete tu!!
Tak pasal-pasal mengagau cari orang lain untuk buat reference.

Sedih!!


Oh kerja...! Begitu mencabar kalau semua info terdelete.

Jangan tiru macam saya..... T_T

4 comments:

  1. ini mesti tindakan separuh sedar ni, bertabahlah...

    ReplyDelete
  2. permanent delete rasanya boleh, kena cari org teror betul bab2 IT

    ReplyDelete
  3. try recall balik...minta computer technician buatkan

    ReplyDelete
  4. Siannya.. pernah kena ni TT__TT Sedih.. akibatnya sekarang nak klik pun pandang dua tiga kali :3

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.