Draft | miss fluffy


Friday, 9 December 2016

Draft


Sebenarnya banyak benda aku nak tulis.
Pasal vacation, pasal misi pencarian tasik misteri, pasal special date.
Banyak!!

Tapi MASA aku tak banyak.
Weekend pun sibuk.
Sibuk dengan family:face71:

InsyaAllah. Rindu nak aktif blogging macam dulu².
Akan aku update satu persatu.

Good luck to me!:face38:

3 comments:

  1. misi pencarian tasik misteri? haaaa... yang ni aku minat. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha harap sabar sekejap..akan ku usahakan untuk publish! :D

      Delete
  2. Hehe kann byk benda nk cerita. Tp jenis kita time jalan time drive ke time tu tetiba ayat ayat nk tulis cerita tu dtg haha tp bila da smpai nk cerita ayat lak takdak haha

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.