#sembangpagi: Blog tak semeriah dahulu? | miss fluffy


Monday, 3 April 2017

#sembangpagi: Blog tak semeriah dahulu?

Saja tertiba aku terdetik nak tulis pasal ni.
Dulu, bila sign in blog bukan main excited aku nak post entry, nak blogwalking, nak komen-komen.

Tapi sekarang aku dah tak rasa kemeriahan tu.
Kawan-kawan yang aktif berblogging dulu pun rasa macam dah kurang.
Ke sebab aku pause terlalu lama sampaikan aku sebenarnya yang tertinggal di belakang?
Atau orang dah beralih ke platform media sosial yang lain macam Facebook atau Twitter di mana lebih cepat berbanding blog?

Korang rasa macam mana?
Sharelah dengan aku.
Anyway, aku masih lagi suka berblogging.
Sebab aku rasa bila aku tua nanti *InsyaAllah jika dipanjangkan umur aku nak tayang blog aku dekat anak cucu cicit aku. HAHAHA
Cuma buat masa sekarang aku terlalu sibuk dan kering idea.


3 comments:

  1. akak still lagi dengan blog..memang tak meriah dulu,tapi disebabkan sayang dengan blog,tak kisah.kongsi je apa jua cerita..

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  2. yup fae pun realise blogger yang once sgt active masa fae mula berblogging dulu dah tak nmpk lagi diorng up entri baru. yang active pun blh dikira ngan jari.

    ReplyDelete
  3. xper, blog bukanlah hakmilik kekal ., hikhiks.,

    ps. camane projek postcrossing, dh byk dpt poskad?

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.