Eid 1434 | miss fluffy


Monday, 5 August 2013

Eid 1434

Assalamualaikum.

Tak lama lagi kita akan menyambut hari raya! Yahooo...Konon excited terlebih. Mihmih:3
Aku selaku owner blog ni ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua kawan² blogger, kawan² tak blogger, sedara mara, adik beradik, seluruh umat Islam yang menyambut Eid. Maaf Zahir Batin andai tersalah kata terkasar bahasa komen tergila². Biasalah aku manusia biasa yang tak lari dari membuat kesilapan. Hehe:3


Raya baik² noh. Kutip duit raya manyak². Jangan dok main mercun sangat. Nanti terkurang jari pulak nak raya. Hukhuk:P

15 comments:

  1. ok Selamat Hari Raya Aidilfitri juga :)

    ReplyDelete
  2. haha, selamat hari raya ye kak.
    semoga syawal ini lagi meriah dari yang lepas2 :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya.. nak minta maaaf jugak.. kot2 la terkasar pulak bahasa yg digunakan. =)

    ReplyDelete
  4. amboi comel betul bertelekung :D

    selamat hari raya cik gebugebu, hekhek

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya MISS FLUFFY..

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya.. mohon maaf jika terkasar bahasa/komen..

    ReplyDelete
  7. yolah., selamat hari raya., maaf zahir dan batin., ohhh ni tidak bermakna botak pernah melakukan kesalahan batin ye.. :D

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya juga.. maaf zahir batin.. :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum! hehehe

    Ak baru nak bergolek2 ni..ehem2, jadi..

    Selamat hari raya untuk ko mime >_< ko jangan beraya lama sangat mime, sian kat aku..eh, heh3

    Aku minta maaf kalau ada salah silap, kasar bahasa dengan ko ya..

    ReplyDelete
  10. salam lebaran

    jemput baca & komen entry yumida:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    ReplyDelete
  11. salam aidilfitri MF..maaf zahir & batin dri JM...ampunkan segala salah & silap Jm sepanjang perkenalan kita di alam maya =)

    ReplyDelete
  12. comel la artwork dia =) he3..salam syawal juga MF

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.