Pelupa~ | miss fluffy


Monday, 19 August 2013

Pelupa~

Assalamualaikum.

Phewww~ Rasa macam lama tak update. Memang pun. Haha taktau la pasaipa. Nak kata busy sangat tak pun. Mungkin idea tak mari. Atau sibuk beraya sakan tak ingat dunia. Mihmih:P

Pelupa. Ntah kenapa sejak dua menjak ni jadi pelupa. Mungkin effect dari golek siang malam tanpa had kot. Otak pun jadi malas. Adui, bahaya². Ada macam² kes bab lupa ni. Salah satunya bab memasak.

Ha, mula² cakap nak panaskan lauk la. Bila dah panaskan lauk cakap nak tinggalkan kejap. Nanti dah panas datang tutup api.
Sudahnya, bila dah buat benda lain jadi lupa benda yang aku buat sebelumnya. Memang tak teringat lansung.


Pastu bila api menjulang ke langit. Bila lauk dah hangit baru nak menyesal! Haishh  ̄ω ̄


Sebelum ni isu lupa hari. Aishh macam². Hihi :P
#Akan membalas kunjungan kawan². Maaf lambat sikit. Hehe

9 comments:

  1. ha3..pulak dah..xpnh lg kena camni..hu3, sbb pnaskn ni melibatkn api..bhaya kalau x alert..mkan smut bnyak sgt neh..hu3

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.

    Dah macam mak aku je ko ni,keh3

    Mime,ko jgn main2 tau benda ni..biar hangit makanan kat dapur, jgn hangit rumah ko sbb lupa tutup api..aiyottt,tatau,hihihi

    ReplyDelete
  3. ish ish ish.. bahaya ni.. konklusinya, tiap kali nak panaskan lauk duduk je depan periuk tu.. jgn g mana2. *tapi nanti tak terberangan pulak kan? haha!*

    ReplyDelete
  4. sama la kita..kalau fon tu..kdg2 kena pinjam fon orang lain sebab lupa letak mana..

    ReplyDelete
  5. haha. welcome back kak MF ,
    jangan leka2 :D

    ReplyDelete
  6. sama la akak penyakit lupa spek mata.. selalu sgt..

    ReplyDelete
  7. Samalah...AJ ni lagilah pelupa....

    ReplyDelete
  8. makan kismis banyak2 kasi penyakit lupa hilang..hihi ^^)

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.