Kisah Wordless Wednesday | miss fluffy


Tuesday, 2 July 2013

Kisah Wordless Wednesday

Assalamualaikum.



Nasib baik tergerak hati nak tengok talipon........................





Warghhhhhh!! Baru aku sedar hari ini baru hari Selasa. Esok baru Rabu. Confident lebih je aku kan. Excited awal sehari dari orang lain. Ehemm nasib baik aku tak pergi Pekan Rabu. *Pekan Rabu adalah pasar pagi yang dibuka setiap hari Rabu. Bukan Pekan Rabu yang dekat Alor Setar tu. Harap maklum. Huhu~

21 comments:

  1. happy Wordless Wednesday...:D

    ReplyDelete
  2. hihi.. akak selalu lupa hari juga.. selalu akak check kalendar dalam netbook sebelum post entri terutamanya jika akak buat auto publish..

    ReplyDelete
  3. Macam mana plak, boleh terlupa??kihkihkih... :)

    ReplyDelete
  4. ha3..over exited 2 :) xpelh, lpas slasa rbu jgak he3..igtkn td nk cter sjrah w.wednesday..hu3

    ReplyDelete
  5. haha. cehh, syuk pun dah semak tepon ingat rini rabu.

    ReplyDelete
  6. ok.. hari nih dah hari rabu.. hehehehe

    ReplyDelete
  7. dah hari rabu ni dik..mn ww dik nye haha

    ReplyDelete
  8. hikhikhik..kelakar doodle tu
    hari ni hari rabu dah

    jemput join jom teka..klo free:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/07/jom-teka-destinasi-ini.html

    ReplyDelete
  9. hehehhe.. hari ni baru hari rabu...kekekkek :) laju shri ^^

    ReplyDelete
  10. huu bawak besabo ye. harini da rabu da. huhu

    ReplyDelete
  11. haha, banyak termakan semut la ni. itu yg pelupa tu. mohon banyakkan makan kismis n kurma utk kecerdasan otak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..semenjak dua menjak ni byk pulak semut hurung air masak aku...tsskk-_-

      Delete
  12. owh. pekan rabu pun ada jugak eh? hehe

    ReplyDelete
  13. hahaha..mun pon slalu lupa hari ape hari ni..

    ReplyDelete
  14. EHEEKKK , comel je doodles tu ! akak buat sndiri ke ?:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..lukis sendiri..huhu thanks:P

      Delete
  15. makin comel doodle MF...huyooo....boleh bukak tempahan dah ni...huihui ;)

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.