Mencari pembantu rumah? | miss fluffy


Thursday, 4 July 2013

Mencari pembantu rumah?

Assalamualaikum.

Hampa ada masalah mencari pembantu rumah? Jangan risau aku boleh tolong hampa. 
Dengan menawarkan pembantu rumah yang serba boleh, comel dan perkhidmatan mengagumkan, pasti hampa tak sabar² nak mengupah pembantu rumah kami.

Telefon saja nombor berikut: 012-3456789

Contoh pembantu rumah syarikat kami~


p/s: Jangan marah haaa~ Haha

27 comments:

  1. ehe yg ni murah xpayab bayar rm8k :p

    ReplyDelete
  2. wah... comel betul dan serba boleh betul pembantu rumah ni...

    ReplyDelete
  3. hahaha.. bulu kucing merata-rata.. rumah bersih bertambah kotor

    ReplyDelete
  4. Hoho..pandai miow ni kemas umh,.sya mau satu..

    Salam kenalmissfly..sya folo blog missfly..klu sdi,snggah ke blog sya ya..:D

    ReplyDelete
  5. Saya perlukan khidmat pembantu rumah ni...

    ReplyDelete
  6. hehehe..ingatkan pembantu betul tadi..:D
    comel la kucing tu..kalau betul kan best hehe

    ReplyDelete
  7. hehehehe.. elok gak pembantu rumah tu yer... tp rasenye dia membantu menyepahkan rumah ni... dan pastinye memningkan tuan rumah... hahaha

    ReplyDelete
  8. comelnya pembantu rumah.. boleh call no agen yang tertera di atas jika berminat.. hihi..

    ReplyDelete
  9. hmmm , pembantu rumah ni dia boleh buat apa je ? memasak boleh x? :P

    ReplyDelete
  10. ha3..comel je, xsggup nk perlakukan dia sebegitu..kalau dpat bt peluk jelah =)

    ReplyDelete
  11. comelnyer pembantu rumah tu...kalaulah kucing-kucing kat rumah puteri pun leh buat kerja camtu...hehehe

    ReplyDelete
  12. hahahahahhahahahaha! kalau comel mcm ni lah pembantu rumah, sape yg taknak.

    ReplyDelete
  13. ini bkn pembantu rumah
    ni berlakon je...sama gak ngan pembantu rumah yg lain
    tau nak glemer je hahahahahahaha

    ReplyDelete
  14. Comel betul pembantu rumah ni ;D haha

    ReplyDelete
  15. muka kucing tu macam tak ikhlas jer buat kerja rumah tuu. mohon 'up' kan gaji dia.

    ReplyDelete
  16. oh...mak angkat CJM dah lama cri pembantu rumah..elok jugak hire dia sekor ni...haha!

    ReplyDelete
  17. comel sgt pembantu rumahnya. gaji dia mesti mahal kan..hehe

    ReplyDelete
  18. haha..ade lgi availbe x? ;p

    ReplyDelete
  19. Salam.

    Ak suka tgk gambor meow tu tebor kain cadar n isi air dalam cawan, hahaha, sweet betoi lau kucen bleh buat gini :D

    ReplyDelete
  20. Haha~ comel gila. Tak sampai hati nak jadikan pembantu rumah. ;p

    ReplyDelete
  21. tak kelakar pun.
    orang serius nak google maid hang main2 plak.

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.