Demam minions~ | miss fluffy


Thursday, 18 July 2013

Demam minions~

Assalamualaikum.
















Comel tak? Haha siapa layan Despicable Me tau la menatang kuning ni. Tak layan pun tau lah sebab menatang ni tengah famous. Hehe comel sangat aku tengok. Dalam facebook pun ada sticker minions ni. Wakaka ku teruja.

Nak minions?







Too cute!!Arghhh!! Huhu over kan?:P

21 comments:

  1. KAt McDonalds sampai kecoh2 sebab ramai nak mende ni...

    ReplyDelete
  2. comel la..tapi belum sempat tengok movie ni lagi

    ReplyDelete
  3. Diorang sangat comel hokay! :D

    ReplyDelete
  4. haha...dah berterabur benda ni dkt mana2 enn...suka tgok sbb comel..tapi tak pernah lak tgok despicable me...hee :3 *malas*

    ReplyDelete
  5. tak tengok lagi despicable me 2.. uwaaaaa.. huhu

    ReplyDelete
  6. memang cute arr minions nih..tak sempat aritu nk beli kat mekdi

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Mime, masa movie pertma keluar, ak tak heran pun si minion ni.
    Pastu try la tgk yg kedua, hahahah, best giler! comel sgt, lagi2 dgn bhsa diorg tu. Pastu watak budak2 pempuan tu..la hai..sweet smuanya >_<

    ReplyDelete
  8. Pernah layan game dia.. comey betol + bunyinya..hehehe :)

    ReplyDelete
  9. comeinye!!
    rambut dia blh dikira..hehe

    ReplyDelete
  10. x tengok lagi filem tuh.. heheh

    ReplyDelete
  11. ha3 banananana... =) tng femes skrg ni

    ReplyDelete
  12. teringin nak tengok Despicable Me,tapi tak berkesempatan lagi, aieee bencinya trial -,-

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.