Ramadhan | miss fluffy


Tuesday, 9 July 2013

Ramadhan

Assalamualaikum.

Sedar tak sedar kita dah masuk bulan Ramadhan. Alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk menyambut bulan yang dinanti² ini. Sama²lah kita berlumba² mengejar pahala yang berlipat ganda pada bulan ini. Jangan pula kita lupakan pada yang kurang berkemampuan.

Sedih kan? :(

Apa pun aku nak ucapkan Salam Ramadhan buat semua kawan². Maaf jika ada terkasar bahasa tersalah bicara atau terasa hati. Aku sememangnya manusia yang tak lari dari membuat kesilapan.


24 comments:

  1. selamat menymbut ramadhan dear .. tamo ponteng2 puasa ey! :)

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan gak dari jaa... :)

    www.jaakechik.com

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan juga buat awak.. ckj juga mohon maaf andai ada salah silap ya.. >_<

    ReplyDelete
  4. selamat menjalani ibadah puasa adik MF.. jangan lupa berniat puasa.. :D

    ReplyDelete
  5. hmm mmg sdih :( harap xde la yg mmbazir..Selamat berpuasa MF =)

    ReplyDelete
  6. salam ramadan dan selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  7. bersyukur kita padaNya :') sedih bila tgk saudara kita cm tu..kat ngra kita byk y suka mmbazir.. btw..salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah dpt bertemu dgn ramdhan...selamat berpuasa MF~ hope ramadhan tahun ni, lebih baik dri yg lalu... :) sedih baca dkt atas tu... :'( bersyukurlah kita...alhamdulillah.

    ReplyDelete
  9. sedihnya..kita ptt bersyukur..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam ramadhan dan selamat berpuasa. =)

    ReplyDelete
  11. selamat berpuasa MF hehe

    ReplyDelete
  12. Thanks MF atas entry ni. Tersentuh juga bila pikir2 balik. Apapun selamat berpausa utk MF yer.

    ReplyDelete
  13. moga kita ambil iktibar dari kisah nie....banyakkan amal jariah

    ReplyDelete
  14. salam ramadhan dan selamat berpuasa..
    sedih bila saudara kita yg x bersahur jg x berbuka..

    ReplyDelete
  15. Sangat menyentuh hati soalan tu.. kita kat malaysia ni patut bersyukur dengan keselesaan yang ada. Salam ramadan. :)

    ReplyDelete
  16. Salam Ramadhan.

    Kekal cergas sepanjang hari di bulan Ramadhan dengan makanan tambahan Shaklee pada harga istimewa.

    Jemput singgah di A Moment Like This
    untuk info lanjut.

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.

    Macamana keadaan kat negara islam yg sedang bergolak..

    Mime, selamat berpuasa.. ak minta maaf bnyk kalau ada terkasar bhsa time drop komen kat blog ko ni ya.. :)

    ReplyDelete
  18. Sedihnyee :( Thats why kita kat sini kena bersyukur. Bila berbuka tu jangan membazir. Bayangkan diorang kat sana tu tak dapat bersahur & berbuka pun. Kita kat sini buang2 je makanan tu.

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.