Bedroom decoration. | miss fluffy


Sunday, 30 June 2013

Bedroom decoration.

Assalamualaikum.

Buka Google saja nak tengok decoration bilik tidur. Mana la nak tau boleh apply dalam bilik tidur kecil aku nanti. Huhu. Buka je kagum tengok bilik tidur yang dihias cun melecun! Pastu mula lah berangan² nak hias bilik tidur macam ni. Meh layan~ 










Source: Google

Aku suka yang hiasan glow in the dark tuh! Menarik giler. Hehe. Lagi satu aku suka deco bilik tidur Bella Swan dalam cerita Twilight. Siap ada lampu kelip² comel lagi. Wahaha verangan!!:P

22 comments:

  1. semua cantik-cantik..:) pandai diorang hias kan..

    ReplyDelete
  2. wowww..yg last 2 gempak je :) boleh bt ni utk bilik tido sndri..tp kesua design kt atas 2 sesuai utk prmpuan je

    ReplyDelete
  3. semua best-best
    paling suka pic no 2 :)

    ReplyDelete
  4. yang number 5 tuu awesomeeeee..!

    ReplyDelete
  5. bilik warna oren tu smart. haha ;)

    ReplyDelete
  6. akak cop yang warna oren tu.. suka3.. :D

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Kenapa suma mcm kanak2 riang punya? ahahahah. Yang ke2 tu lawa juga.

    ReplyDelete
  8. bilik pic no 2 tu cun! alangkah best kalau dapat deco mcm tu. huhuhu. cane nk wat glow in the dark tu. kalau buat bintang2 kat siling mesti best. huhuhu

    ReplyDelete
  9. wah..super ohsem
    nak bedroom camni jugak
    sure mata asyik menatap je

    ReplyDelete
  10. wah..cantik2lah semuanye..kalaulah dapat bilik macam ni..maunye tak nak keluar dari bilik tu..hehe...

    ReplyDelete
  11. wah bestnya la kalau deno ada bilik mcm ni!!!!

    ReplyDelete
  12. bila la ntah nak dpt bilik mcm kat ats tu ek? suka n tenang je hati tengoknya

    ReplyDelete
  13. perghhh, stail. tapi kan kalau nak deco macam ni, fulusss kena banyak maaa...

    ReplyDelete
  14. Best giler tgok bilik2 ni...

    ReplyDelete
  15. Ada gambar bilik yang 3D tapi realistic gila, cool!

    ReplyDelete
  16. kanak2 riang sangat lah. hahaha! teringin nk bilik tidur serba putih. rasa tenang je. hehe

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.