Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com. | miss fluffy


Saturday, 15 June 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.

Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

34 comments:

  1. slmt bersegmn.. follow sini..salam kenal ^^

    ReplyDelete
  2. good luck.. nak join juga la..

    ReplyDelete
  3. good luck MF...hee, tgh rajinkan diri nak join2 contest & dll ke? ;)

    ReplyDelete
  4. good luck. moga ada rezeki terpilih nanti :)

    ReplyDelete
  5. thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

    jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

    ReplyDelete
  6. Singgah melawat dan menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  7. salam, kenit blogjogging sini dari segmen yg sama. Done follow (^^,)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  8. berkunjung dari segmen yg sama..done follow..gud luck!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  9. #581

    Salam perkenalan

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    Done follow awak.jemput singgah ke blog saya ya

    ReplyDelete
  10. good luck yunk.. menang hadiah bahagia dua tau! ha2

    ReplyDelete
  11. good luck..blogwalking dari segmen yg sama...follow...jemput datang blog ai ye leh tgk kereta hello kitty comel..hehehe (teriklan lak!)

    ReplyDelete
  12. balas kunjungan, singgah dari segmen yg sama.. haha xD
    good luck! :)

    ReplyDelete
  13. singgah smbil bc entry pasal segmen ni..nice!!!..good luck k..

    ReplyDelete
  14. salam...fieza dtg lawat blog comey ni..dri segmen yg same..done follow..peace (^_^*)
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html#comment-form

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum & hai MF ! Syiera datang dan follow melaksana amanah segmen ;)

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    moge seyhat selalu :)

    ReplyDelete
  16. balas kunjungan , ,snbil follow

    ReplyDelete
  17. balas kunjungan n done follow sini :)

    http://littlekakak.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen bubblynotes.com

    http://www.geeazielove4eva.my/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum, dan salam ukhuwah,dari segmen yang sama,jemput singgah sini pulak:
    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  20. Salam knal..bw sini..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  21. fae follower #597 ^^ jom singgah and follow blog fae

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html?showComment=1371887192715#c16462941513928129

    ReplyDelete
  22. Assalammualikum....

    http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

    ReplyDelete
  23. segmen yang sama..fiza dah follow sini

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  24. salam... mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  25. Balas kunjungan dari segmen sama..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.