Lawak Kampus is 10th years!! | miss fluffy


Sunday, 2 June 2013

Lawak Kampus is 10th years!!

Assalamualaikum.

Lawak Kampus. 

Sila jerit kuat² kalau kau suka baca komik giler ni. Dah 10 tahun aku membaca. Konon². Since 2003. Hehe. 

Walaupun rasa macam dah lambat aku buat entry ni tapi sebagai kipas-susah-mati komik GEMPAK, masti hampa tau kan pasal Lawak Kampus comic strips ni. Lawak dia kadang² buat housemate aku terkebil-kebil pandang aku. Gelak giler² sewel. Mau orang tak pandang pelik. Hmphhh-_-'

Actually, aku ada beli the latest punya Lawak Kampus: Friends Edition. Barulah terperasan di situ yang Lawak Kampus dah 10 tahun bertapak menggeletek perut aku. The 10th anniversary. Memang favorite comic aku di dunia ni lah kira. Mihmih:3

Aku paling suka watak Aditas dengan abang dia. Haha taktau lah kenapa. 





Korang suka watak mana?^^

25 comments:

  1. omoomooo...lawak kampus! abg CJM pernah kumpul komik dia ni skli & komik budak getah...CJM slalu curi2 bca komik yg dia kumpul. hehe, even if he have warned me, supaya x kacau..ttp kacau! baik punyaa adik! haha!

    ReplyDelete
  2. gila gigih mengumpul setiap jilid. haha

    aku ada jugak completed set. tak beli tp download. mhahaha

    ReplyDelete
  3. hehe. Adah suka juga watak Aditas dan abg dye. mmg klakar aw. sambil baca boleh bayangkan . hee :)

    Btw, Adah berbalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  4. sy minat gk lwk kampus muahaha. . :D watak yg sy minat aditas, bepop, froggy, si kosong. .byk2 ls. .hehe

    ReplyDelete
  5. semua watak layan., yg paling bes vannes..

    ReplyDelete
  6. salam...
    suka jgk..tp yaya dulu bca kt mjlh gempaq tu sdri..xde beli yg khas mcm ni..huu
    tp lupa suka yg mana satu..lama da xbce..;p

    ReplyDelete
  7. MF sama geng dengan adik azwalah.. Dia je minat baca LAwak Kampus. Azwa minat novel je.. >_<

    ReplyDelete
  8. bnyk nyer komek M... huhuhuhu

    My blog post : GreenArtwork

    ReplyDelete
  9. waahhh.... ni pembaca tegar nih! boleh menang anugerah kalau ada! :D

    ReplyDelete
  10. pergggg weh nak pinjam laa ceni !! huhu kalau terbakar semu akomik ni agak agak terbakar tak jiwa raga hehehe

    ReplyDelete
  11. hahaha. semua. btw df dah beli yg merah tu and ade dua lagi :D best kan baca?

    ReplyDelete
  12. thumbs up! lawak kampus mmg terbaiiik! =)

    ReplyDelete
  13. tudiaa, semua edition akak ada ek? yg paling tebal tu pun akak ada gak, fuh akak mmg osem! dulu baca kat gempak je, kalo ada kawan or adik sedara yg baik hati dorang bagi pinjam kitorang baca komik ni..
    #semua watak best! adik kata iha mcm xena.. jahat toi TT_TT

    ReplyDelete
  14. Lissa suka baca lawak kampus~! hee. paling suka watak Anon. hehehhehehehehe.

    ReplyDelete
  15. dah 10 tahun.. baru terasa diri ni dah tua.. hehehe

    ReplyDelete
  16. bnyak komik :) sy pn suka jgak lawak kampus...cuma xpnh beli je..pnjam yg kwan hu3..bg sy pnjam yg latest pnye..he3

    ReplyDelete
  17. Wahhhh....peminat lawak kampus rupanya. Siap ngan koleksi lagi tuh. Terbaek laaa...

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum.

    Wowwww! Ak tak sangka ada peminat gempakz gak,hahaha

    Ak minat komik2 depa, tapi takdak rajin ngumpul semua, cuma plg bnyk, dari si Zint. Ala, yg tulis pasal 18 under no fear tu. Ak suka style komik dia MF, kenai zint dari komik bodyguards dia la memula lu, adik ak bawak balik kawan dia punya.

    ReplyDelete
  19. tak pernah baca pun komik ni.. mesti bestttttt ^_^

    ReplyDelete
  20. komen ea.. ckj suka juga... hehehe...

    ReplyDelete
  21. peminat tegar ini.. haha.. tak minat lah..

    ReplyDelete
  22. Kita pun dah beli lawak kampus yg paling latest, tebal tu. best kan? hee, kompilasi dari yg sblum2 ni ^^

    ReplyDelete
  23. sy un minat gax lawak diaa...ehhehhe xD

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.