Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree | miss fluffy


Friday, 31 May 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





14 comments:

  1. All the best akak! Ganbatte~ :)

    ReplyDelete
  2. baru je join tadi.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum , Hi ! Fyza datang BW kat sini :)
    Dari segmen yang sama ^^ Good luck !
    SINI SINI !

    ReplyDelete
  4. When we choose to do the opposite of nothing, then we can do something to help others
    and make a difference. Leveling up to defeat all the enemies can be time arresting so
    apprehend to absorb a acceptable bulk of hours anniversary day accepting
    the a lot of out of this game. This classic game integrates all-out entertainment with vocabulary enhancement in one amazing game.



    Visit my weblog: facebook game apps ()

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.