Make up in 10 seconds? | miss fluffy


Wednesday, 15 May 2013

Make up in 10 seconds?

Assalamualaikum.

Jumpa video ni kat Facebook tadi. I think it funny walaupun tak faham depa cakap apa. Haha nak advertise Window.com kot. Layan je la~


Sapa yang agak nak cepat boleh guna cara perempuan yang #3 tuh. Kahkahkah-_-

10 comments:

  1. Yang pasti, ak takut tgk muka depa tiga pas mekap,hihihi

    ReplyDelete
  2. LOL. hantuk bukan main kuat nk suh lekat mekup tu. =.='

    ReplyDelete
  3. haha..yg ke 3 tu lawak..hantuk kuat sgt nsb x pgsan ooo..

    ReplyDelete
  4. Kahkah. Kuat gila bunyi dia hantuk kepala tu. Tapi still tak dapat mesej yang dia nak sampaikan -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. rsnya depa nk promote windows 8 kot..beautiful & fast..makanya kenalah dgn iklan ni...haha

      Delete
  5. lol....nak suruh org di China guna windows sampai camtu sekali iklan dia....hehehe

    ReplyDelete
  6. aiyooo.. lembab pulak internet takleh nak tengok.. tp bunyi mcm kelakar je.. hehe

    ReplyDelete
  7. alaaa windows boleh la guna ayat 'beautiful and fast' tu.. kalau kita yg buat mau penyek muka, tu belum lg risiko hidung senget ke, gigi patah ke, wuhahaha..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.