Rains~ | miss fluffy


Friday, 24 May 2013

Rains~

Assalamualaikum.

Ntah kenapa semenjak dua menjak ni aku suka dengan hujan. Hehe mungkin sebab panas yang agak panjang buat aku tertunggu² rintik hujan. Dalam minggu ini hanya sekali je hujan kat kawasan aku ni. Itu pun syukur. Rahmat jugak tu.


Paling suka hujan lebat waktu malam. Best je tidur. Rasa nyaman sejuk² gitu. Hehe. Bunyi rintik² hujan jatuh atas atap pun layan je dengar. Sampai tertidur. Haii, takda apa yang lebih merdu daripada irama semulajadi. Kan? Syukur Ya Allah.

Tertunggu² mungkinkah hujan akan turun malam ini?ヽ(•‿•)ノ

19 comments:

  1. cuaca sekarang yang panas kan.. itulah kadang tu nak tidur malam pun kena mandi dulu. kalau tak, berpeluh-peluh. :)

    ReplyDelete
  2. betul3..malam2 kalau hujan..alahaiii..malasnya nak bangun..

    ReplyDelete
  3. comel gila lukisan ni..hg lukih sniriii ka?

    ReplyDelete
  4. kat sini lama dah tak ujan. rindu ujan..hehe

    ReplyDelete
  5. skrg ni musim panasssss.. bila dpt hujan tu rasa besttttttt je kan :)

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum.

    Aku kat putrajaya ni, pun sama, dlam sminggu, baru skali hujan turun..

    Aku rindukan hujan juga.. huhu.. hujan yg turun pagi tadi, tak mampu sejukkan bumi.. (T__T)

    ReplyDelete
  7. sama jugak.. suka hujan.. sbbnya cuaca terlapmau panas kat sini... bleh jadi tak sihat dgn cuaca panas

    ReplyDelete
  8. klu hujan tak turun minta bomba siram air atas bumbung. XD

    ReplyDelete
  9. waaa! kita sama...paling syok tidur waktu hujan lebat...klu hujan turun waktu petang...jom ambil peluang buat secawan teh O hangat! ;)

    ReplyDelete
  10. memg best sgt.. sejuk je rasa n peacefull

    ReplyDelete
  11. Suka kalau malam hujan ;D hehe

    ReplyDelete
  12. cuaca sekarang ni tak menentu. tak berkala. nanti jgn pula duk gatal2 nk main hujan. tak pasal2 dapat demam.

    ReplyDelete
  13. cik nor suka gak hujan tp jgn kilat..cik nor takut kilat..:)

    ReplyDelete
  14. baru lepas hujan kat sini. heee

    ReplyDelete
  15. cuaca tak menetu skrg..kat tmpt sy pagi cerah ptg pula hujan lebat..

    sama mcm Mimie best kalau hjn time mlm..syok tidur hehe

    ReplyDelete
  16. betul tu, sejak musim panas ni iha pun jatuh cinta dgn hujan.. rindu kat incik hujan la konon, heheh..

    ReplyDelete
  17. salam..
    Alhmdlh..seblm ni pnas je kan..mandi pepagi pun air rase pans..
    syiok pulak mdi..haha..
    suka hujan jgk..lebih2 lau turun time nak balik keje..bwk moto lak
    tuu...ngeeee ;p

    ReplyDelete
  18. sop suka tido time penat.. x ingat dunia... heheh

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.