Teduhan Kasih | miss fluffy


Wednesday, 22 May 2013

Teduhan Kasih

Assalamualaikum.

Rasanya dah ramai kot buat review pasal drama baru kat TV3 ni. Teduhan Kasih, adaptation from novel. Menggantikan drama Sedetik Cinta. Tengok pulak Adi Putra yang macho nachos, favorite actor den tuh. *Nasib baik laki orang-_- Mihmih;3 


Nampak dari jalan cerita tu macam best. Moh la layan petang² nanti ye. Dari dok bergosip buat ketupat tengok cerita ni lagi berfaedah. *Berfaedah kerr? Err, haha.


Source: Google *Bijik mata bersinar tu aku yang tambah
Oh melting~ *Hormon galak-_-

Tapi OST Teduhan Kasih ni layan juga ye. Hanya Aku nyanyian Hyper Act. Taktau la ni lagu lama ke baru tapi first time dengar aku dah suka>.< *Nampak tak betapa ketinggalannya aku disitu.


Hanya Aku-Hyper Act

7 comments:

  1. best tak? klau duduk hostel ni payah sikit nk tengok drama2 begini.. nk tengok kt tonton, line internet nya mmg mengundannnnng.. hmm

    ReplyDelete
  2. Minat juga citer ni...lagi2 pelakon dia Adi putra kan. :) ..tapi citer ni memang best...

    ReplyDelete
  3. Haa, kita tengok gak petang2. Sebab ada Nabila Huda. Hehehe. Baru je lepas donlod OST teduhan kasih ni semalam. Memula tak tahu tajuk gak. Berapa hari dah check kat credit cerita tu bila abis, pun tak keluar2. Last2 google je OST Teduhan kasih, keluar tajuk dia berderet-deret. Hehe

    ReplyDelete
  4. Tak sempat nak tengok lagi....
    Baru tengok sekali je... =D

    ReplyDelete
  5. Layan jugak cite ni sebab nampak macam best..adaptasi dari novel jugak ni..

    ReplyDelete
  6. Ros pun baru je berjinak-jinak dengan cerita ni.. hihi

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.