Job hunter~ | miss fluffy


Thursday, 1 August 2013

Job hunter~

Assalamualaikum.

Sebut pasal job hunter aku taktau la kenapa illustrasi  ni yang terlintas dalam kepala hotak aku ni. Rasa keadaan aku sekarang lebih kurang macam ni je. Hiksss:P


Feeling² tarzan gitu kan? Wakaka:P
Kejap je kan dah nak masuk bulan Syawal? Amacam bulan Ramadhan hampa? Ok? Hehe.

#Semoga berjumpa lagi Ramadhan tahun depan, InsyaAllah:)

15 comments:

  1. Samalah. dah mula cari2 kerja sekarang. huhu.

    ReplyDelete
  2. Sama la kita MF. Tengah mencari2 kerja jugak ni =.="

    ReplyDelete
  3. Tgh duk cari keja ka ni?slmt berposa dan slmt ari raya miss fluffy

    ReplyDelete
  4. huhu..mun 3 thun lagi startla job hunter ni..

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa dan selamat hari raya adik.. semoga cepat dapat kerja tu.. :D

    ReplyDelete
  6. moga dipermudahkan urusan sis mencari kerja
    don't give up
    teruskan berusaha

    ReplyDelete
  7. nk memilih kerja pon pening jugak dibuatnya kan ? Hahaha ,

    ReplyDelete
  8. wak nk salam ramadhan jeeer.,ehHHee

    ReplyDelete
  9. dah dekat nak syawal ni mood raya patutnya., dan bukannya mood memburu kerja macam tarzan., hehehehe.. :D

    ReplyDelete
  10. haha....illutration mmg perghhh..kalau JM print nii lps tu letak dkt bilik abang JM....mmg dia menggila! haha dia pun tgh cari kerja...kesian lak tgok asik dok terperap...dpt ijazah,,tapi menganggur...hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mau abg CJM tak menggila..harus menggila...wahaha tu la..kn berusaha gigih nk cr keje ni..hopefully dimurahkan rezeki ye..InsyaAllah:)

      Delete
    2. memilih sgt kot..sbb 2 pyah dpt kerja..bnyakkn solat sunat dhuha n bersedekah..in shaa Allah murah rezeki..tp kena ikhlas la =)

      Delete
  11. byak ke isi pluang pkrjaan?? skrg da krja??

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.