Salam Ramadhan 1436H | miss fluffy


Wednesday, 17 June 2015

Salam Ramadhan 1436H


Alhamdulillah, masih berkesempatan lagi tahun ini kita menyambut Ramadhan. 
Jadi, jika ada salah dan silap sepanjang kita ber-blog ini, aku nak mintak maaf banyak-banyak ye kalau ada yang terasa, tersentap, terguris. Tak payah tunggu raya la baru nak mintak maaf. 

Moganya, tahun ini Ramadhan kita akan lebih baik dari tahun sebelumnya. Siapa nak tambah tick dekat buku kanan, inilah peluangnya. Sama-sama kita manfaatkan peluang yang tak selalu datang.

Ahlan was ahlan ya Ramadhan!

Tetiba excited nak bersahur, nak berbuka, terawih, PARAM...Macam-macam la excited. 

Source: Google

p/s: Plan nak buat entry special Ramadhan. Cewah! Berjaya atau tak? Kita tengok nanti...Hehe

9 comments:

  1. selamat menjalani ibadah puasa dear...

    ReplyDelete
  2. Salam ramadhan..

    Blogwalking Sini..
    Jombaca artikel baru saya
    Biskut Semperit Sedap

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  4. selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  5. selamat bersahur dan berpuasa :)

    ReplyDelete
  6. selamat menjalani ibadah puasa kak :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Smoga dberi kesempatan untuk menyambut bulan rmadhan yg akan datang

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.