#superbluebloodmoon | miss fluffy


Friday, 2 February 2018

#superbluebloodmoon

Siapa tengok gerhana bulan Super Blue Blood Moon 2 hari lepas? MasyaAllah cantik sangat. Maha Kuasa Allah yang menjadikan keindahan ni kan?

Aku ada la ambil gambar tapi maklumlah bila pakai kamera cikai ni nampak macam titik jela dalam gambar. Tapi berjaya juga la snap masa bulan tengah merah.





Kecil je kan. Nanti tunggu aku beli kamera mahal kot boleh snap seketul gambar bulan HAHAHA berangan :p

ps: Tahun 2018 banyak fenomena astromi yang akan berlaku.

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. huhu...kuala lumpur hujan. Tak dapat tengok. Tengok kat tv je

    ReplyDelete
  2. tak tengok pun Super Blue Blood Moon ..huhu..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.