Maggi Pedas Giler | miss fluffy


Sunday, 6 May 2018

Maggi Pedas Giler


Dah cuba Maggi Pedas Giler? Sebabkan aku ni peminat tegar makan pedas jadi aku pun cubalah. Ada 2 perisa, TomYam dan Ayam Bakar.




Kalau pernah makan Samyang hampa tau la pedas dia macam mana kan. Lebih kurang pedas depa cuma Maggi ni rasa pedas dekat bibir. HAHA Paling aku suka perisa Tom Yam. Lagi terasa kepedasan dia tu dengan rasa tom yam. Aumm!! HAHA

❤ps: Aku bagi 4 

3 comments:

  1. huwaa..dah cr nak cuba gak tapi xjumpa lagi..huhu

    ReplyDelete
  2. menarik ni. kena cuba next time kalau jumpa.

    ReplyDelete
  3. dah cuba dah...not bad kepedasan dia

    salam kenal dari www.umifuzy.com

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.