Ready? | miss fluffy


Monday, 15 April 2019

Ready?




Excited campur nervous. Mak pesan packing barang ke hospital siap-siap. Kalau apa-apa jadi boleh terus ke hospital je. Barang semua letak dekat bonet kereta. Aku tengok dekat FB ke ramai mummy share kelengkapan/persediaan barang ke hospital. So aku follow je mana yang perlu bawak dan yang penting. Jangan bawak semua siapa nak tolong angkat barang banyak! HAHA

Aku packing dan letak tanda nama dekat zip bag. Label pun ikut la untuk baju hari pertama, untuk labour room, untuk aku. Bukan apa nanti takdelah gelabah laki aku nak mencari. Terus je bagi kalau nurse mintak.

So countdown hari tu akan tiba♡

2 comments:

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.