Photobook: Simple Books for My Baby | miss fluffy


Tuesday, 16 July 2019

Photobook: Simple Books for My Baby


Last week aku dapat notification dari Photobook. Dapat code free untuk simple books. Cuma perlu bayar chipping cost je. Tak tunggu lama dah, sepantas kilat aku pilih gambar. Apa susah gambar semua dalam phone je. HAHA 


Dulu rajin juga aku susun dan pilih gambar nak buat album pakai Photobook. Kali ni buat simple books untuk Aus. Kenangan beb! At least kalau phone tetiba buat hal ada juga la gambar Aus dalam hard copy.

Aku dah proceed sekarang tunggu buku sampai je. Tak sabar sis nak tengok simple books anak. HAHA excited melampau sangat😃
p/s: Nampak Lil' Photobook. Nanti nak try buatlah >,<

No comments:

Post a Comment

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.