Try buat vector pulak;p | miss fluffy


Saturday, 11 August 2012

Try buat vector pulak;p

Assalamualaikum.

Nampaknya semakin liat aku mengupdate entry. Muehehe;p
Di FB semakin giat friends list mengepost dan tag kad raya FB. Duhh!! Seminggu je lagi. Kan?
Dalam kepala hotak aku dah tak ingat dah kelas. Nampak rumah nan indah permai saja. Kuikuikui~

Oh okey update entry sebab nak tunjuk vector aku baru buat. Hahaha. First try lukis menda alah ni.
Hewhewhew~ Asyik tengok bloggers lain buat je, aku pun nak try jugak lah.
Berbekalkan tutorial dari internet, belajar la sikit-sikit. Tak mantap hebat bergaya lagi. Warna pun macam hancur sikit tapi boleh lah. Haha.

So, inilah masterpiece aku. Harharhar!!;)




Amacam? Sama tak dengan picture aku tu? Hahaha kalau ujian ni dapat berapa bintang ha? Kekeke>,<




Perbandingan-,- 'Background tak reti nak buat macam mana' 



p/s: Okey? Hahaha err saper nak order nak buat kad raya online? Hahaha 'cari duit raya konon

14 comments:

  1. ingatkan vector yg math tu, kot2 la nk exam..hehe
    ok la tu, not bad ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak kalau vector yg math tuh mmg sy xdpt jawab la..
      hehe 'lemah math, sobs TT__TT

      Delete
  2. wow buat bisness vektor la pulak..hhaha...yg pic vektor tu, ben tu siapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahaha business la sgt..;p
      oh kalau nk tau, ben tuh nickname i la kt dunia reality ni..
      hewhewhew~ *tersiput-siput

      Delete
  3. nak try buat tp tak reti la.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi sy pun main buat je..tgk toturial dl internet;P

      Delete
  4. Replies
    1. wahaha seni la sgt..;p
      baru belajar la dear..

      Delete
  5. cantiklaaa .. guna pa buat vektor ni ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks:)
      guna photoshop..belajar kt internet..hehe

      Delete
  6. ada bakat terpendam nampaknya hikhikhik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bakat terpendam ye...
      okey pasni kena kikis bakat kasi tajam..wahaha;p

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.