Doa buatku ಥ_ಥ | miss fluffy


Wednesday, 12 September 2012

Doa buatku ಥ_ಥ

Assalamualaikum.

Genap 23 tahun, Alhamdulillah. Masih bernafas di bumi Allah. Masih berjuang untuk hidup aku kelak;p
Semoga aku lebih kuat berusaha untuk dunia & akhirat sana. Amin.
Buat yang mendoakan aku, moga dimakbulkan Allah. Moga aku jadi seperti yang didoakan kalian:)

For my beloved mother, thanks for your wishes Mak!! I  you so much!! Because of your love, I will try my best to make you proud of me:) 
For my "love", thanks for sing me Happy Birthday's song. Touch my heart^^
For my friends, May Allah bless you all too.

Situation before 10 September:

"Waiting....waiting..."



Then, yeah!! That's it!!;p



Log in Facebook:

From my best ever friend!!

Dan yang paling dasyat, terkena taburan bedak carry junior atas kepala campur febreez. Bau macam baru keluar dobi. "Nasib baik telur kat rumah dah habis-,-" Angkara housemate aku merangkap teman sebilik. Muehehe~
Malam nak tidoq, harum sebadan hokeyy. Btw, thank you so much. I like it!! Bhaha;p

Bukti kerakusan. "Sila abai komen merapu"
Dan tidak terkecuali;

Taliponku berSMS tanpa henti "bajet retisss, muahaha"



Paling penting dapat call free. Sehari. Bhaha bukan senang nak dapat kan?;p
Cukuplah. Apa pun, aku gembira. Umur makin tua, tapi muka tetap baby face.
Ko hadoo? Caisss-,-

p/s: Thanks kepada semua yang wish & ingat. ^^

10 comments:

  1. Happy B'day..May Allah bless you & suksess selalu...^^

    ReplyDelete
  2. kamu tua setahun.. oh my kakak! haha=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yeke..kalau mcm tuh...oh adikk!!wahaha;p

      Delete
  3. happy belated birthday.. hehe.. mcm tu la sy isnin nnti.. bukan main lg tnggu pukul 12 tgh malam.. hehe..

    *muda berapa hari je, tp gedik nk panggil kak jugak. boleh? haha!*

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks aisya^^ oh kira geng bulan la ni..nak pggil kak?xboleh..rs tua plak..adik?err haha;p

      Delete
  4. oh aku xtau sebab ak xdak facebook hang...wuuuu :'( . wlaupon aku dh tau agak terlambat utk wish, ak nk wish jugak la :)

    'THANK YOU FOR BEING BORN TODAY, MS.FLUFFY...HAPPY23'

    sptutnya aku wish ni jam 12.01 a.m 10sept...haha tp xpelah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha pasni kn add la fb aku..wahaha;p
      btw, thank you so much friend!! *terharu;p
      lmbt pun xpe..aku redha~ haha:)

      Delete
  5. happy belated buffday missfluffy...makin tua makin comey..SEMOGA MENDAPAT MARDHATILLAH DARI ALLAH DI DUNIA DAN DIAKHIRAT <3 #with lep..muachh!muacch!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh terharu T.T
      amin, makbul doa ain nt..heee sukerr;)

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.