Kucin~ | miss fluffy


Thursday, 27 September 2012

Kucin~

Assalamualaikum.

Entry today all about them. Kucin. Bhaha. Aku pernah post sebelum ni pasal "mereka" ni. 'Boleh rujok entry lepas'. Muehehe. Tapi sekarang depa dah besaqqq!! Pandai panjat keluaq dari kotak. Adui, pening mak depa. Aku pun penin, takut kalau depa jatuh dari tingkat 2. Maklumlah, rumah sewa student. Tak mampu nak sewa kondo. Cisss-,-

Rasa nak adopt kan saja depa ni kat sapa-sapa. Sapa nak? Bagitau aku. Bukan apa, aku kesian budak-budak ni. Tak mampu nak jaga baik-baik. Student macam aku ni kadang-kadang nak makan pun tak cukup 'Adakah statement ini cukup tragis?' Hahaha. Lagi satu, anak Buncit ada sudah mati sebab kena BUNUH dengan orang. Apsal cakap bunuh? Sebab orang ambik kitten ni 1 hari, esok pagi dia hantar kitten kitten tu dengan darah kat badan, luka, lembik. Pastu mati. Sedih gua. Rasa nak goreh je belakang mangkuk yang buat camtuh. Biar dia rasa pulak!

Sekarang tinggal 4 ekor je. Gemok, sihat & buas. Geram aku. Tapi tu lah. Macam yang aku cakap. Aku tak mampu nak jaga. Saper yang rasa dia mampu, cintakan kucin silalah bagitau aku kalau berbesaq hati ank adopt depa. Aku lagi berbesaq hati. For information, 1 jantan 4 betina! Muahaha. 
Ni aku panggil Belang.


Ni aku panggil Taik Lalat. 'Tengok la ada bintik hitam tepi telinga kanan>,<'


Ni kembar Taik Lalat. Tatau nak panggil apa. Gemok mungkin-,-


Kembaq~


Ni aku panggil Buncit Jr. Sebab perangai & bulu semua sebijik macam mak dia. Galak lagi!!



Semua anak Buncit. Comel kan? Apa lagi! Nak tak? Sayang sangat kat dorang & sebab sayang la aku nak adopt. Tak sampai hati nak biarkan dorang jadi kucing jalanan﴾͡๏̯͡๏﴿

So, let me know if you want to adopt them!!^^ I will appreciate it. A lot!! Muachhh!!ヽ(^o^)ノ

10 comments:

  1. comelnyaaaaaaaaaaaaaa!!!! *geram rasa mcam nk gomoi ja! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mmg geram sgt bila tgk dorang nih!!hihi;p

      Delete
  2. comelnya..:) ank eow ni rumit kan cara penjagaan dia..sng nk dapat sakit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kittens mmg ssh nak jaga..tp dorang ni xtau lah..semacam ja buas..hahaha

      Delete
  3. COMEINYE .. CEPAT POS KE TERENGGANU .. EKEKE ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauhnye syg oii nk pos ke terengganu~hehe
      belum smp pos dh semput budak2 kecik ni~hahaha;p

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.