Yang tak best=,= | miss fluffy


Monday, 17 September 2012

Yang tak best=,=

Assalamualaikum.

Hari ini hari kedua aku cuti mid sem. Ohsemm rasa ditambah dengan assignkment dan final year project yang menimbun. "Baik jangan kasik cuti". Tak tenteram rasanyerr;p

Tapi yang best aku kat rumah manis rumah! Yeah(ノ^_^)ノ
"Sila jangan jeless". Muahaha. Tenang dan damai. Tidoq nak bangon pukul seploh, doploh, tigaploh pun boleh. Pastu kena cangkul pale dengan mak aku
-,- Errr

Okey dah cuti tak best lagik? Tak reti bersukur betul minah ni kan? Phuiii!! Chillax bro & sistah sekalian. Aku tak best sebab cuti aku terganggu dengan aktiviti menyedut oksigen aku tersekat-sekat. Reti?
I got flu! TT__TT Hasilnya, beberapa gulungan tisu sudah jadi masterpiece hingusan aku. Seksaa reti!! Aishh.




1. Meleleh -----> 2. Makin panjang -----> 3. Sedotttt!!!*sedut

Okey aku rasa macam lagu Mamee "Renyuk, Goncang, Makan". Errr>,<
Btw, aku terus berusaha untuk sembuhkan flu ni demi assigment + FYP yang terchenta lah sangat~ Hewhewhew;)

Flu,flu go away.
P main jauh-jauh.
Please don't make me sick again~
"Lagu fluffy si kucin"
 Sayonara!! Jaga kesihatan hampa. Jangan jadi macam den ni. Koh, koh, koh-,-

12 comments:

  1. Jangan lupa makan ubat kayy sis ;)

    ReplyDelete
  2. err...sekali imbas doodle ko buat tu, ak ingat itu hidung..tp rupanya2 HINGUS kuning..bhahaha

    nak cepat sembuh flu tu, jgn ko p telan lak hingus LOL..hembus himgus tu sekerap mungkin n byk kn mkn buahan2 bersumber vit C...buahan citrus mcm oren n etc..okey.smoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala lukisan kanak2 tadika..huhu
      and tak mungkin aku nk telan hingus tuh..ciss;p
      baik doctor, saya akn ikut arahan doc tuh:)

      Delete
  3. Replies
    1. haha tetap comel?srottt!!*sedut hingus bangga~bhaha;p

      Delete
  4. Replies
    1. dah nak sembuh dah dear!!sikit hari lagi akan jadi sihat & kuat..hehe;)

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.