First day~ | miss fluffy


Monday, 7 January 2013

First day~

Assalamualaikum.

Rasa macam lama gila tak buka laptop. Padahal baru 2 hari je. Huhu quite busy lately. Sibuk apa aku pun taktau. Hahaha tapi hari ni aku dah start masuk tempat kerja untuk internship aku. Hoyeah!!

Pagi lagi dah excited gila. Bapak excited. Wahaha maklum lah. Budak ni memang selalu teruja sensorang. Sampai je tempat kerja terus blur. Sebab blur? Sebab tempat tuh besar gila!!! Unexpected woiii dari khayalan aku=.=' Nasib baik hado abam pulis bulih aku tanya. Hehe~


Jangan tanya kenapa aku excited. Huhu

Tapi bila sampai masa menunggu untuk briefing yang lama membuatkan aku patah seribu. Lama sangat!! Raso nak balik ja. Huhu tapi bila dah diagihkan ke department masing-masing hoyeahhh~ It's time for me to gain knowledge and experience as much as I can! >,< By the way, it just a beginning. I have 4 months to going through all this. Hopefully, aku boleh buat semua ni. 
Wish me luck guys!! Amin.

#Uniform & log book~

14 comments:

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.