New chapter | miss fluffy


Tuesday, 1 January 2013

New chapter

Assalamualaikum.

01 January 2013.
Fhewitt, dah masuk tahun baru. Walawehh~ huhu ada apa-apa yang berubah dalam hidup hampa? Or still remain same? Apa pun good luck untuk tahun baru ni. Semoga lebih baik dari sebelumnya. Jangan jadi lagi hampeh sudah. Haha berusaha untuk jadi terbaik. *Motibasi pagi=.='

Oh!!oh!! Tahun baru mesti berkait dengan azam baru kan? Azam baru hampa padiaaa? Ke tahun lepas pun dok ada lagi? Hehe. 

OK, Nothing to say. Just want to wish Happy New Year 2013. Hope this year can be the best year for all of us, InsyaAllah.


#Tetiba teruja, tahun ni aku bakal berkonvo. Even lambat lagi tetap teruja. Muahaha~

16 comments:

  1. Selamat Tahun Baru..
    Moga Tahun ni lebih baik dari yg sebelumnye..^^

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru jugak! ak ske giler dgn gif yg ko buat tu. smarttttt!

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru..cantik gmbr bergerak tu. pandai miss fluffy buat..cute sgt. suke.. :)

    ReplyDelete
  4. Rawr!!^^

    Selamat tahun baru..hehehe ^^

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru hakak :P . semoga tahun 2013 ni adalah yang lagi baik pada tahun 2012 . Ihikss! semoga sihat,bahagia selalu ye , hehe .. dan senantiasa dimurahkan lagi rezeki :)

    ReplyDelete
  6. salamt gak..
    bile konvo..??
    amik per..??
    ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. 10 bulan dari sekarang..bhaha nmpk tak gila teruja di situ:p
      kita amik supply chain mgt..

      Delete
  7. selamat tahun baru, semoga tahun ni lebih baik daripada tahun2 sebelumnya :D

    waa dah nak konvo?? jeles ni, dakara tahun dpn baru konvo, hehee :)

    ReplyDelete
  8. singgah belek chapter baru miss fluffy (^__^)
    selamat tahun baru ea.hehe

    ReplyDelete
  9. Happy new year.. tahun ni nak konvo jugak! hehe

    ReplyDelete
  10. happy new year! wah nak konvo sudah dia...yeay! :)

    ReplyDelete
  11. gua suka ini gua sukaaaa gua sukaaaaa!! hinss hinsss gua sukkkkkkkaaa.





    okbai.

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.