Tudung2u: Kedai Tudung Online Terbesar di Malaysia. | miss fluffy


Thursday, 14 November 2013

Tudung2u: Kedai Tudung Online Terbesar di Malaysia.


Hijab pastinya sinonim dengan kaum Hawa. Menutup aurat itu wajib ke atas perempuan dan muncul pulak fesyen² muslimah yang memang kena sangat dengan perempuan bertudung. Aku pasti masing² punya koleksi tudung yang dari pelbagai jenis, warna, material mahupun fesyen kan? Contoh terdekat aku sendiri la. Memang gilerrr sangat membeli tudung. Tak kira la beli kat kedai mahupun online.

Buat kaum Hawa merangkap pembaca blog ni *kaum Adam pun di alu-alukan, ada berita baik untuk hampa semua!! 
Ada special news aku nak kasi ni. *Tepuk²

Aku nak share baucer 15% diskaun untuk pembelian tudung online melalui 
Tudung2u!!

Awesome sangat kan? Jom usya sebahagian tudung yang dijual dari Tudung2u ni.








Yosh!! Yoshh!! Teruja tak? Cantik kan? Ini baru suku tau aku tunjuk. So jom ramai² p serbu Tudung2uMemang banyak sangat pilihan. Rambang mata lah aku tengok. Meh grab tudung sorang sehelai!

Kepada pembaca kesayangan, bila hati dah tertarik nak beli tudung dari Tudung2u sila gunakan kod ni untuk dapatkan 15% diskaun tau! 

AJM2013 
(sah sehingga 30 November, 2013)

Jom membeli-belah dengan gembira sekarang. Diskaun tak datang selalu hokeyyy!! Grab sehelai di Tudung2u sekarang!!

Happy shopping dear!! >.<

13 comments:

  1. wow cantik2 jugak tudung kat sini ^_^

    ReplyDelete
  2. kalau boleh satu baju ade 2-3 helai tudung utk dipadankan..

    oh, stress,, haha!

    ReplyDelete
  3. whui , beli untuk awek syuk boleh ni .>.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sgt. Smntara dpt diskaun ni boleh la beli:)

      Delete
  4. Assalamualaikum.

    Tudung bawal dia yang aku berkenan ni mime..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm,
      Sama la kita. Tudung bawal dorang lawa. Beli! Hehe

      Delete
  5. cantik cantik aje tudung diorang, rambang mata hehehe

    ReplyDelete
  6. tunggu duit nuffnang dulu baru nak terjah. kalau tak meleleh dibuatnya, dapat tengok aje haha

    ReplyDelete
  7. Cecntik..sya pun suka tdung bawal :)

    ReplyDelete
  8. wahh rambang mata tengok semua nie.. heheh

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.