Hadiah belum bertuan~ | miss fluffy


Saturday, 9 November 2013

Hadiah belum bertuan~



Kepada yang dah hantar details, TQ so much. Harap anda bersabar ye. Sebab aku belum pos hadiah lagi. Hehe:)

Sila rujuk entry ini kepada sesiapa yang belum beri details lagi.

7 comments:

  1. tahniah pada semua pemenang..

    ReplyDelete
  2. tahniah buat semua pemenang
    bg kat sini je.hikhik

    ReplyDelete
  3. cepat2 bg details sebelum putih mata.. hikhik

    ReplyDelete
  4. kalau diorang tak tuntut, bagi bella lah kak wahahahahaha

    ReplyDelete
  5. kalau tak nak bagi kat akak saja.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  6. kalau tak dituntut , syuk sntiasa tangan terbuka :D hehe

    ReplyDelete
  7. haha apasai ni tak tuntut hadiah.. selalu orang laju je nak tuntut

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.