Pemenang 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY | miss fluffy


Wednesday, 30 October 2013

Pemenang 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY


Alhamdulillah, akhirnya 1st Giveaway by Miss Fluffy telah ditamatkan dengan jayanya. *Tepuk²~ Seramai 182 orang yang menyertai GA ni. *Bagi aku itu jumlah yang ramai. Dan pemilihan pemenang dibuat melalui random.org

Tanpa anda suramlah GA ni. Apa pun entry kali ni nak umumkan pemenang² untuk GA ini. 

Tahniah aku ucapkan buat semua pemenang. Yang tak berjaya tu aku menganggap koranglah "adiwira" yang menghidupkan blog aku ni. Tahniah² ^^

1.Jam tangan lelaki Casio Edifice RM65
http://nonasani.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

 2. Set Wangian Mini Pack Scarf Perfume bernilai RM37

 3. Pallazo Pant

 4. Pashmina

 5.Pashmina


6. Set Pencuci Muka & Mask Daiso Japan

 7. 5 keping Shiseido Mask setiap seorang

 8. 5 keping Shiseido Mask setiap seorang

 9. 5 keping Shiseido Mask setiap seorang

 10. Topup RM5 setiap seorang

 11. Topup RM5 setiap seorang

Disebabkan penyertaan yang melebihi target aku, jadi Alhamdulillah aku nak tambah hadiah. Simple² je. Aku target tak sampai 100 orang yang nak join tapi dapat sambutan yang super duper ohsemmm aku kira. Thanks kepada hampa semua yang join. Appreciate sangat support yang diberikan. *Terharu~ 

Hadiah tambahan!! Horeeyyy!!

12. Pallazo Pant

 13. Topup RM5 setiap seorang

 14. Topup RM5 setiap seorang

 15. Topup RM5 setiap seorang

NOTE: 
 Sila email details anda secepat mungkin di email address berikut:

ben.mime89@gmail.com


 Details yang diperlukan adalah:
                                    
 Nama
 Alamat surat menyurat
 No. Tel
 URL blog
 Hadiah yang dimenangi

Bagi yang memenangi Topup, alamat tidak perlu diberikan.


 TQ!! >.<

So, what your number~ :D




31 comments:

  1. nampak cik nor tak bertuah kali nie....tahniah kps yg menang..:)

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  3. tahniah buat para pemenang......

    ReplyDelete
  4. tahniah yang menang..hmmm tak menang..=D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..rezeki saya kali ini :)

    ReplyDelete
  6. wah syukur alhamdulilllah.. ingat nak perfume.. topup pun boleh lah.. hjehehe

    ReplyDelete
  7. xde rezeki.. hu2.. yunk.. nanti teman nak buat Giveaway gak.. 1 November ni start.. jom join yea..

    yunk, nak pinjam gambo random.org yg bergerak tu yea.. tQ.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah join punyer..hehe Ok sis, amik ler :P

      Delete
  8. Alhamdulillah ... Akhirnya ada rezeki di akhir bulan ulang tahun saya ... :D Terimakasih kak miss fluffy. Detail saya dah hantar baru sakni. HEHEEE

    ReplyDelete
  9. syukur alhamdulillah. sakinah dah hntr dah details. kinahhuhu@gmail.com

    ReplyDelete
  10. tahniah pemenang2 sekalian. hehe

    ReplyDelete
  11. yeaaaa menang..! kita dah email details dear, thanks a lot!

    ReplyDelete
  12. wahhhh... tahniah pada semua pemenang..

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah, tersenarai. hehe. details sudah diberi. terima kasih :D

    ReplyDelete
  14. tahniah kpd semua pemenang :) nanti buat lg boleh join

    ReplyDelete
  15. alhamdullillah menang topup saya dah email sis cuma belum dapat lg :)

    ReplyDelete
  16. taniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  17. salam . alhamdulillah menang palazo pant tu . baru je bg detail . boleh check hehe . thanks

    ReplyDelete
  18. sorry late.........sorryyy sgt lambat....................

    harap masih diterima :) thanks dtg terjah bgtahuu

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.