#37 Wordless Wednesday | miss fluffy


Wednesday, 9 October 2013

#37 Wordless Wednesday






23 comments:

  1. okay yg ni lawak :p kadang2 nyampah jugak bila kita try letak code tu tpi salah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila internet macam siput slow je huruf² tu keluar. Mihmih:3

      Delete
  2. hahahaha.. btol2... agk leceh bila jumpa mcm ni.

    ReplyDelete
  3. pening kepala bila kena huruf yang kabur..adeh,,,

    ReplyDelete
  4. Btul2...line tenet lambat..ad plak menda ni..mmg amat tensen

    ReplyDelete
  5. Betul2..bila tenet slow..ada plak menda ni..mmg x best..hehe

    ReplyDelete
  6. kikiki... mmg payah laa bile nak komen kena verify bagai... huhu

    psst, giveaway tu lmbt klg tutup kan? in shaa Allah ein akan join nanti... :)

    ReplyDelete
  7. bosan bila kna msk kod mcm tu..huhu

    ReplyDelete
  8. heheh..
    siapa sebenar robot pn xtahu ler.

    ReplyDelete
  9. hahahaha.. saya juga bukan robot

    ReplyDelete
  10. sy bukan robot tapi kenapa kalau bab2 verification code ni sy selalu failed? adakah sy robot sebenarnya? T_T

    ReplyDelete
  11. bila jumpa blog yang letak verification camni, kadang terus malas nak komen.aduh

    ReplyDelete
  12. akak layan je la walaupun kena refresh banyak kali sebab salah masuk kod.. hihi..

    ReplyDelete
  13. haha, lawak! tak suke kot kalau ada mintak kod2 ni. selalu failed ><''

    ReplyDelete
  14. fiza pun pening kdg2 tak dpt baca..

    ReplyDelete
  15. hikhik..kelakar
    bende ni mybbkan aktiviti berbloging kita slow

    ReplyDelete
  16. ha3..sbar jelh =) biasalah tu..kdg2 dak bru dia xprasan..kalau blogger lama ada cmtu mmg cri nhas la kot

    ReplyDelete
  17. eh? aku ada macam tu x?? haha. xperasan pulak :D

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.