Tak boleh dijual & dibeli | miss fluffy


Friday, 18 October 2013

Tak boleh dijual & dibeli


Salam Jumaat;)

Masih dalam mood raya lagi kah? Atau dah bekerja? Apa pun semoga bahagia & tenang selalu ye. Just a quick update. Maaf internet masih lembap. *Kesian betul kat budak ni kan? Plus busy sikit minggu ni cari kemas barang untuk pindah masuk rumah sewa. Minggu depan start my first week masuk kerja. Wish me luck ok! Hope everthing going well, InsyaAllah :)

Duit. Zaman sekarang semua benda pakai duit kan? Tipulah kalau aku kata duit tu tak penting kan. Tapi bukan semua benda boleh dibeli dengan duit. Ada beberapa benda atau perkara yang tak djual. Bila tak dijual haruslah tak boleh dibeli. Wahaha. Just my opinion. Mungkin pandangan masing² berbeza. Kan?



Jom join GA aku : 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY 


Yang dah join, boleh semak no.link di senarai peserta : Senarai Peserta 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY 
 Jika ada kesilapan pada link atau tiada dalam senarai boleh inform aku ye..^^


Perhatian peserta GA by Miss Fluffy : Perhatian peserta "1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY" !!

19 comments:

  1. wang bukan lah segala-galanya kan.

    ReplyDelete
  2. yer.. betul tu ,, duit bukan segala galanya

    ReplyDelete
  3. SETUJU :) tak semua kearah kemewahan itu menjanjikan betul2 kebahagian hehe selamat mulakan kerja kamu ditempat yang baruu... semoga dipermudahkan segala urusan yaa ;D

    ReplyDelete
  4. money is not everything..but everything needs money.. moga-moga duit kita bawa ke arah kebaikan.. aaminn

    ReplyDelete
  5. betul tu adik.. wang bukanlah segalanya..

    ReplyDelete
  6. betul2..tp skrang manusia buta duit dah..xkisah apa2..

    ReplyDelete
  7. betul tu dear.. hargai la yg xpkai duit tu yg susah dicari

    ReplyDelete
  8. Betul2...ada yg x bleh dibeli dgn wang rnggit kan...

    ReplyDelete
  9. hehe, yup . money is can't buy everything :D

    ReplyDelete
  10. Betul tu.. setuju. Wang penting tp ia bukanlah segala2nya..Kebahagian juga x terletak pada wang ringgit.. :)

    ReplyDelete
  11. udara yg kita hirup ni, x de pun nk kena bayar.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sungguh!! hehe Allah bagi free je...;)

      Delete
  12. setuju.. duit juga penting untuk beli barang. kalau takde duit, mampu pandang jelah..

    ReplyDelete
  13. wang mmg bukan segalaya tapi of course la wang pun keperluan. org boleh bergaduh sebab wang.tak ada wang pun susah.cuma kena la berpada2 kan.

    ReplyDelete
  14. betol 2..bukan semua berkaitan duit =) tp kalau tgok zaman skrg..duit mmg pntg..haram jgn jd hamba duit suda..

    ReplyDelete
  15. btul..setuju juga dgn pndgn cik MF

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.