Wishlist complete! | miss fluffy


Saturday, 19 October 2013

Wishlist complete!


Rasa semua orang ada wishlist masing² kot. Nak itu nak ini. Tapi itu lah. Bila nak beli something mesti memerlukan wang. Kan? So, kena lah kumpul sikit² lama² jadi bukit. Hehe disebabkan aku bukanlah orang kaya lalala~ Maknanya wishlist tu dah bertahun tertunggak. Bila dah cukup duit tetiba kena settlekan hal lain pulak. Kira macam² halangan la. Hehe. Tak dapat la nak ditunaikan dalam masa yang singkat. Tskk. Tapi Alhamdulillah, baru² ni dapat jugak aku complete-kan wishlist setahun kepada setahun kepada setahun yang lepas. *Nampak betapa lapuknya wishlist aku T_T

Tapi sekarang yeayyy!! Dah dapat apa yang aku idamkan. Hasil titik peluh sendiri. *Konon~ Apa benda yang aku hajatkan tu? Ehemmm biarlah rahsia...... Hehe. So hampa ada wishlist yang masih tertunggak? :)

15 comments:

  1. ala, nak tau apa benda tu.. hehehe

    ReplyDelete
  2. setiap kali ada benda yang diidamkan , memang bertekad terbilang nak beli...tapi bila tengok duit , tetiba rasa sayang...hahaha

    ReplyDelete
  3. dapat apa??? wishlist saya tinggal nak bini dan rumah. weee :P

    ReplyDelete
  4. sy punya tak complete2 lg,,huhu

    ReplyDelete
  5. ala.. buat apa nk rahsia2.. gitau je la.. hehehe

    ReplyDelete
  6. ala..byk lagi wishlist yg tertangguh. semua sebab kes tak cukup duit..hhuhu
    kena slow2 kumpul lagi

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat MF walaupun tak tau apakah benda itu...heheh

    ReplyDelete
  8. ape benda yg teringin sgt 2?? tab ke?? fone?? tgok gmbar cm gajet je.. =)

    ReplyDelete
  9. ala share la..nak tau jugak pe yg da dapat diidamkan tu?huhu

    *sibuk je ;p*

    ReplyDelete
  10. Kamera eh..thniah2..dah complete wishlist tu eh :D

    ReplyDelete
  11. nak tau gak dh dpt ape tu?...hihi sharing sharing

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.