Last few hours: 1st Giveaway by Miss Fluffy | miss fluffy


Sunday, 27 October 2013

Last few hours: 1st Giveaway by Miss Fluffy

 
Saper yang rasa² belum join GA aku ni mohon log in blog hampa sekarang dan create new post. Pastu letak title GA aku ni then publish. Mohon tinggal link entry hampa jugak. Simple steps kan? Haha. 

Sebab apa? Sebab tinggal beberapa jam lagi sebelum masa berdetik ke 11.59 PM untuk aku tamatkan penyertaan GA. Lepas je 12.00 AM, 28 Oktober 2013 segala penyertaan akan terbatal. Surat penyurat rayuan takkan dilayan. Haha.

So, saper² yang belum buat steps yang aku bagitau tadi, sila buat sekarang. Bukan senang aku nak excited camni! Kot² tetiba teringin nak tambah hadiah ke. Aik!! Hehe tunggu....... :D

Hampa excited tak? Terus terang aku sangat² excited!! Wahaha>.<



5 comments:

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.