Mini Giveaway EkaTikah Craft | miss fluffy


Monday, 7 October 2013

Mini Giveaway EkaTikah Craft


Alhamdulillah, tiba sudah bulan 10 iaitu bulan yang dinanti-nantikan. Bulan yang mempunyai seribu satu makna bagi aku dan juga keluarga. Heee

Bersempena dengan hari baik, bulan baik dan juga merupakan bulan kelahiran aku *take note*, satu Mini Giveaway EkaTikah Craft akan diadakan. Hadiah semuanya berunsurkan craft. Mungkin hadiah tidaklah semahal mana, tetapi yang penting ikhlas dari hati. Hee

Segmen ini akan berlangsung mulai 2 Qktober 2013 dan berakhir 30 Oktober 2013.

Hadiah-hadiahnya:
1 hadiah misteri untuk seorang top refferal
2 bantal craft bersaiz 1/2 A4
5 Keychain Cendawan
5 Keychain Love
5 Handphone Strap Stawberri
3 bekas tempat cucuk jarum
10pcs Brooch Rose
5 batang Bookmark
10 blog tersenarai dalam bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip

-Gambar hadiah akan di update kemudian dan kemungkinan hadiah akan bertambah. Pemilihan pemenang berdasarkan random.org-

Syarat-syaratnya:
1- Mestilah Warganegara Malaysia dan merupakan followers
Blog Bila Jari Mula Menaip
3- LIKE Page Bila Jari Mula Menaip di Facebook.

4- LIKE gambar Colourful Bookmark di SINI atau klik gambar di bawah:


5- Klik SINI SINI SINI dan SINI
6- Sediakan satu entri bertajuk "Mini Giveaway EkaTikah Craft".
7- Copy code yang tersedia ada, paste di HTML entri anda dan publish.
8- Hanya perlu hantar link penyertaan anda di ruang komen entri ini.

Mudah bukan? Tunggu apa lagi, klik banner EkaTikah Craft di atas untuk join.

9 comments:

  1. gud luck dear, mama pun join jugak ni..

    ReplyDelete
  2. gud luck MF :)
    sy MG ...hehe
    the sweetest 667 ^.^

    ReplyDelete
  3. Hi,Good Luck:) .Jom join Giveaway dan segmen dibawah nak ? Ada banyak hadiah menanti anda . Sorry , banyak sangat. Hihi :3

    1) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
    2) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/giveaway-klik-join-menang-by-aienn-mohd.html
    3) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/kpop-segment-by-farah.html
    4) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/sem-break-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    5) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/gerlie-giveaway-by-iman.html
    6) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/anniversary-giveaway-by-anadiera.html
    7) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/mini-giveaway-1.html
    8) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/6th-giveaway-by-alyaa-najlaa.html
    9) http://arnilala.blogspot.com/2013/11/easy-peasy-giveaway-by-fd-part-2.html
    10)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/second-hand-item-giveaway-by-ashya-and.html
    11)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html
    12)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/nana-ameers-first-giveaway.html
    13)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/giveaway-jom-menang.html
    14)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/last-giveaway-2013-by-nina-shukri.html
    15)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/giveaway-cambodia-by-fyapelangicom.html
    16)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/1st-giveaway-by-huda.html
    17)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/giveaway-small-star.html
    18)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/2nd-giveaway-by-nuranis-amar.html
    19)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/birthday-giveaway-by-ssaira-eymasu.html
    20)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html
    21)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/my-kpop-story-by-simplesyara.html
    22)http://arnilala.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-atiqah-jaidin-and.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih kerana sudi join. semak link dan blogwalking ke semua peserta di sini:

    http://sweetsour93.blogspot.com/2013/11/senarai-link-peserta-mini-giveaway.html

    pemenang akan diumumkan secepat mungkin. sila alert :)

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.