Lembapnyaaaaa!! -_- | miss fluffy


Friday, 11 October 2013

Lembapnyaaaaa!! -_-




Salam Jumaat;)

Sejak 3 hari lepas entah kenapa la line internet aku lembap satu macam je. Stress betul nak blogwalking pun rasa macam tak best je. Yela, nak tunggu loading satu² blog seksa! Punya la lembap ya Rabbi. Tskk T_T

Bila dah lembap dan lama je nak menunggu, temperature badan pun naik satu macam la. Nak hangin je. Haha. Nak kata dah habis quota rasa macam banyak lagi. Bukan guna sangat pun. Kadang² terfikir gak aku bayar bil nak mahal je tapi service hampeh. Aduyainye pun. Saboooor jela. Hikss :P

Nanti mana nak tau line tetiba laju aku lawat kawang² sekalian hokeyyy! >.<





23 comments:

  1. sabar..
    shark pun sama jer..
    rasa nk letak turbo jer kt siput tu ha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..sabar jela..haha letak jgn tak letak:P

      Delete
  2. memang geram kalo line internet lembap... tension semacam ja.. ^_^

    ReplyDelete
  3. kalo line dah okay singgah blog fae ye hihihi

    ReplyDelete
  4. akak pun sama juga.. dah la kepala akak pun sakit..

    ReplyDelete
  5. ahaha..comel siput
    slow mcm siput

    ReplyDelete
  6. sama ler, mama pakai wifi pun rasa pakai beruk band,,, hihihi

    ReplyDelete
  7. owhh. hana tenet ok. yang lembap serupa haremmm tu lappy ! berat. -_-

    ReplyDelete
  8. woi siput! cepat skit! bila nak sampai hujung? hahaha..

    ReplyDelete
  9. hahaha..sabau2..mun pun slalu macam tu..spoil mood nak bw..

    ReplyDelete
  10. sama la kita, rasa macam siput lagi laju ..

    ReplyDelete
  11. Sabar sabar... bleh je kalau nak komplen kat internet service provider. Pandai la diorang layan nanti.

    ReplyDelete
  12. huhu. kalau sha pon tension, lagi2 kalau laptop hang :D

    ReplyDelete
  13. lalala..dtg nak tolak siput tu kasi cepat

    ReplyDelete
  14. tengok siput tu teringat kat Gary kan.. hihi^^ line celcom deno un lembab sokmo, last2 dneo tutup acc celcom! haha

    ReplyDelete
  15. sabar yer mimi.. mmg tensen kan ..

    ReplyDelete
  16. samalakita jgk hehe jemput lawat dan xchnge list klu sudi hehe Tak Mungkin Benar

    ReplyDelete
  17. hehe mmg boleh menguji keimanan betul kan hehe

    ReplyDelete
  18. hu3..kalau sy..ttp terus dah lptop..target buka satu2 blog pn hnya sminit je..kalau lebih..mmg terasa jgak hampehnya =) myb time tu hujan kot..line kacau sikit

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.