Tengah planning........ | miss fluffy


Thursday, 3 October 2013

Tengah planning........


Tetiba hari ni ada angin lain macam je dalam badan. Huhu angin tetiba teringin nak buat GA. Memang tak pernah buat lagi. Lagi pun dok dalam perancangan lagi nak buat GA ni. Orang kata dok planning lagi.
Kuikui :D Huhu agak² kalau aku buat ada ke yang nak join. Haha nampak sangat confident level rendah. Tskk. Hadiah pun masih lagi dalam perancangan. Tengok la dalam masa terdekat ni akan ku update macam mana. Nak buat yang simple² je. First GA la katakan. Hehe :)

18 comments:

  1. insya allah TB join..TB suke kucing jugak ;)

    ReplyDelete
  2. Ye sya pun in sha Allah join miss flyfluffy :)

    ReplyDelete
  3. kalau syarat mudah diikuti insya-Allah akak support je.. :D

    ReplyDelete
  4. ok. note. silalah warkan nnt ye bila planning tu dah siap :)

    ReplyDelete
  5. Inshaa'Allah..kalau syarat sng sy join =)

    ReplyDelete
  6. hihi . a'a . sokong fais . kalau syarat mudah , jangan risau kitorangg pasti support punyee :D

    ReplyDelete
  7. akak nak cari sponsor x? nanti nak buat habaq mai noh.. insyaAllah kalau tak busy, zizie join the club ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak cari sponsor dear..rasa nak cari hadiah sendiri dulu bt ms sekarang..:)

      Delete
  8. pssstt.. roger2 eh.. nak join.. :P

    ReplyDelete
  9. buat jgn xbuat.kalau ade tiket masuk free ke gambang ke waterpark mane2 ke...best jugak kan..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. err kalau tiket masuk tempat camtu xmampu la..haha..

      Delete
  10. insyaALLAH, kalau ada kelapangan mesti join punya. nnt rofer2 la. kihkih

    ReplyDelete
  11. tu dah ramai dh yg bagi support tu. heheh

    ReplyDelete
  12. wahhh ok2..
    nti lau da update gtau yaya tau.. ^_^

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.