KFC Green Curry | miss fluffy


Friday, 15 August 2014

KFC Green Curry



Salam Jumaat wahai bloggers sekalian. Haha disebabkan esok cuti, malam ini aku rajin online. Punya semangat nak story pasal KFC Green Curry yang asyik duk iklan kat TV dan radio tu. Hehe. Kisahnya lepas dengar iklan Green Curry tu hati aku meronta-ronta mahu merasa. Sedap ke tak? Tak dapat rasa Green Curry original kat Thailand pun takpe lah. Merasa yang KFC punya pun jadilah! 

So, bila dah rasa tu bagi aku OK lah. Rasa macam masak lemak pun hado. Haha pedas² sikit, lemak² sikit. Bagi penggemar pedas tahap 10 macam aku ni aku bagi 4 per 10 jer tahap kepedasan tu. Maknanya tak berjayalah buat mata aku berair. Kehkeh. Yang suka pedas sedang² atau tak suka pedas boleh jela makan. 


Yang lainnya semua rasa macam biasa ye cuma special ada sebekas kecil Green Curry. Ada curry ada kacang hijau. Tu je. 


Kalau tanya aku berapa bintang aku bagi?
3.5/5

Sekian:face2:

15 comments:

  1. Replies
    1. haha dalam gambar tak nampak la hijaunya..tapi real punya hijau la..;p

      Delete
  2. wah cantik gambar.. tgk pn bole rase lapa nii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lapar nanti boleh p try makan tau! ;)

      Delete
  3. Lagi sedap dari hot n Spicy ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya green curry ni dihidangkan dgn ayam hot & spicy pun...tu yg sy ckp yang lain sama je menu cuma tambah green curry je..;p

      Delete
  4. cam sedap jer... dua hari lepas akak p mkn kfc x perasan lak green curry ni

    ReplyDelete
  5. Belum rasa ni. Tapi kalau kfc mesti nak coleslaw besar sbb sedap sangat. ahha - adarain.com

    ReplyDelete
  6. takde kesempatan lagi nak makan padahal teringin...

    ReplyDelete
  7. salam. fuhhh terasa nak makan KFC pulak sy lepas no :D

    ReplyDelete
  8. Macam pelik je green curry? Hehehe

    ReplyDelete
  9. Baru nak try tp nampak macam comment biasa2 jer so da boleh tahu da rasa cam ne ni hehe

    ReplyDelete
  10. tengok kat iklan je. tak pernah try lagik

    ReplyDelete
  11. fuhhhh KFC ~ da lama xmakan ><

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.