My takoyaki | miss fluffy


Friday, 22 August 2014

My takoyaki




Dah lama sangat aku mencari takoyaki area Sungai Petani ni. Haha dulu masa study kat KL nak makan takoyaki p Jusco je. Tapi balik Kedah takda Jusco. Ada pun kat Penang je. Jarang sekali aku nak sampai Penang kalau takda apa-apa hal.

Tapi sekarang kalau nak makan takoyaki sila pergi beramai-ramai kat Central Square tingkat 5. Orang Kedah mesti tau punya kat mana Central Square ni. Haha sana ada kiosk My Takoyaki. Awesome!! Senyum je sambil order tadi. Memang favorite aku ni.

Pasni siapa yang teringin nak makan takoyaki ni boleh serbu kiosk My Takoyaki. Terbaik #mytakoyaki !! Saja nak promote kot ada yang kempunan macam aku. Kehkeh.

posted from Bloggeroid

17 comments:

  1. baru makan semalam. hehe. nampak mcm banyak je takoyaki ni

    ReplyDelete
  2. nampak sedap
    rmai kata sedap tp belum terasa nk try lagi
    tp pas tgk gmbar ni rsa nk try plak ...huhu

    ReplyDelete
  3. Sedapnyaaa .. Lepas ni boleh la pi serbu CS pulak .. hehe

    ReplyDelete
  4. Cheese ke kat atas tu...nampak macam sedap je...aishhh pantang tengok makanan hehe...

    ReplyDelete
  5. oh dah ada jual kat CS ek.. ROs kalau balik kampung dah jarang singgah CS.. macam mana nak singgah CS, kalau dah asyik ke Teco je beli barang.. hihihi

    ReplyDelete
  6. kat putrajaya ni selalu aje berebut..malas nak beratur, tp suka jugak takoyaki ni sebenarnya

    ReplyDelete
  7. masa duk kat sp dulu, rasanye xde lagi takoyaki kat cs tu.
    sedappnyyeeee...huhu

    ReplyDelete
  8. sedap ek takoyaki nie? tak pernah makan... huhuhuhu... mungkin sebab ada mayo tu kot... tak makan mayo :D

    ReplyDelete
  9. Xpnh mkn.. Msa masuk alahan tgk bnda ni rasa nk ter'uwek.. Smpai ke sudah x merasa..

    ReplyDelete
  10. rasa mcm tak pernah try lagi makan takoyaki ni. hehe

    ReplyDelete
  11. tak pernah makan tapi nampak sedap

    ReplyDelete
  12. takoyaki???? dah lama tak makan..nakkkk

    ReplyDelete
  13. sedap ke? xsure la pena mkn ke x....

    ReplyDelete
  14. even though tak nampak sangat bentuk bulat takoyaki tak nampak sangat dalam gambar, tetap tempting!!!

    ReplyDelete
  15. aku pun suka makan takoyaki nih.

    ReplyDelete
  16. Mohon share review ini di fb kami,
    Terima kasih

    -admin mytakoyaki

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.