#67 Wordless Wednesday | miss fluffy


Wednesday, 15 October 2014

#67 Wordless Wednesday


Lama aku abaikan blog. Rasa kejam pulak. Kehkeh. Apa boleh buat? 
BUSY!!!! T_T

Dah lama tinggal, tengok komen. Banyaknya! Kau jangan perasan perempuan, berharap komen menggunung lepas kau abaikan blog.

Hahaha rupanya komen nak buat pinjaman. Hokey siapa berminat nak buat pinjaman peribadi sila contact aku. Ramai betul hantar duk promote buat loan dengan dorang.

Tak menahan betoi...-_-


Semuanya sebab entry ini (LINK)

12 comments:

  1. hahaha..dorang ni dah kenapa rajin sangat dok promote loan ni..isk isk isk

    ReplyDelete
  2. bila lama tinggal blog, byk spam yg dtg.. mmg sgt2 semak..

    ReplyDelete
  3. hahaha.. banyaknya promote iklan

    ReplyDelete
  4. Siap promosi juga untuk diorang. Tumpang sekali la tu. hahaha
    http://adarain.com

    ReplyDelete
  5. ini semua SPAM.. katakan tidak kepada SPAM cik mime.. >.<

    ReplyDelete
  6. HAHAHAHA adoi lawak la kak.

    tapi akak atleast byk la jgk masuk komen loan tu even abaikan blog. titew takde ponn! cedih srott srottt T__T

    ReplyDelete
  7. hehe sabar ler. suh dorg sewa tapak bayar2 hehehe

    ReplyDelete
  8. busy ye. hehehe... komen tu dah mcm spam je aku tgk...

    ReplyDelete
  9. bukan main lagi promote kan.. baik punya promote.

    ReplyDelete
  10. SPAM!! Haha kadang Nad approve je buat lantak lol

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.