Cuma hairan | miss fluffy


Friday, 22 May 2015

Cuma hairan




p/s: Peringatan lembut je. Mana-mana yang terasa langsaikanlah segera. Mati taktau bila. Kan?
posted from Bloggeroid

10 comments:

  1. gua pun pernah alami. sampai sekrang lesap terus duit tu. dah bertahun pun, kata tegh segkek sgt3, tapi mampu pulak beli alza..................................... nvm, tggu jelah hari balas, muahahahahh

    ReplyDelete
  2. Memang ramai jenis orang yang bila nak meminjam tu laju je, tapi nak melangsaikan liat macam lipas...heheh

    ReplyDelete
  3. puak2 macam ni tak kenal makna sentap.. kalau kenal dah lama dia bayor.. huhu

    ReplyDelete
  4. sape yg berhutang tu, bayar cepat2. budak ni mcm nak start mengganas je ni. hehehe...

    ReplyDelete
  5. hhmmm.. sendiri mau ingat lah kan... kalau bebalik kita tanya, nanti tak pasal2 kite kena cop ceti kutip duit la pulak..

    ReplyDelete
  6. Allah. hutang biar selesaikan dulu

    ReplyDelete
  7. tu baru 50x3 . sis punya lagi byk . org yg berhutang tu dah drive bmw doh . mintak balik hak kita byk punya susah wooo ... redha je lah . yg ptg allah tahu dia pernah janji nak byr ...

    ReplyDelete
  8. hahaha.. DEEP ! mmg org berhutang ni xreti nk bayaq. haih

    p/s: nanti nina buat GA kad raya mimie harus join :P

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.