Dilemma | miss fluffy


Monday, 4 May 2015

Dilemma



Bila masuk alam pekerjaan ni, semua benda nak buat kena fikir 2-3 kali. Termasuk membuat pertimbangan nak approved rakan sekerja atau tak dalam media sosial.

Hati orang kita tak tahu. Lain la kes kalau close friend. Ni tak close pun. Kawan renggang-renggang, jarang-jarang je.

HAHA, buat macam masalah besar pulak kan perempuan ni.
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. hahahha gua tak suka add collegues, family sbb di alam maya gua dah berubah wajah, yearghhhhh! ><

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum. kalau berdasarkan pendapat saya, better tak payah approve :)
    saya pernah approve org yg jenis mcm ni kt media sosial .. berkawan rapat dgn diorg.. dan sampai satu ketika tu, dikhianati / backstabbed. ceritakan keburukan kita kt media sosial diorg (Facebook) .

    saya setuju dgn kata-kata awk. hati orang ni kita tak tahu. better prevent, sebelum apa-apa yg tak diingini berlaku.

    ReplyDelete
  3. Hahahaha pun ada ke manusia sebegini? Aduhai

    ReplyDelete
  4. aku select gak colleague yg aku add. tp kalau boss add, memang x la aku nak approve. hahaha...

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.