Koleksi Kurung: Evania Elvira dan Evania Paplovish | miss fluffy


Friday, 8 May 2015

Koleksi Kurung: Evania Elvira dan Evania Paplovish



Terlalu awal lagi nak bercakap pasal persiapan Hari Raya Aidilfitri tapi bagi sesiapa yang berniaga mungkin inilah masa yang sesuai untuk mempromosikan koleksi pakaian yang bakal dijual nanti.

OK straight to the point, di sini aku ingin mempromosikan koleksi terkini untuk hari lebaran nanti. Design direka khas dan setiap tempahan akan dijahit sendiri oleh tailor yang kami upah. Di datangkan dalam 2 design dengan padanan warna pastel.












Details lanjut seperti berikut:
Pre order basis
Tailormade oversea (Within 2-3 weeks)
Available size XS until XXL
Friendly for wuduk & nursing
Material from woven & jacquard

HARGA: RM190
Boleh bayar deposit RM100 dan baki dibayar 3 hari sebelum tempahan di pos.
Postage free!

Disebabkan kami mengupah tailor untuk menyiapkan tempahan ini,, InsyaAllah jahitannya kemas, selesa dipakai. Kelebihan pada material yang kami gunakan adalah tidak mudah kedut (tak perlu iron), tak nipis dan selesa dipakai.

Untuk makluman, kami membuka tempahan bermula hari ini hingga 10hb. Jika sambutan menggalakkan kami akan lanjutkan tarikh tempahan.

Kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki Evania Elvira & Evania Paplovish dengan design yang ekslusif, anda boleh terus whatsapp# berikut:
 0174605902

3 comments:

  1. apasal akak jadi macam tergoda nih??? ha ha ha...

    ReplyDelete
  2. Cantik design baju kurung Evania ni. Nampak effect shape kurus gitu :)

    ReplyDelete
  3. cantiknyer yg kaler pink tu.. hihi

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.