Entry Ramadhan #3: Iklan Raya | miss fluffy


Sunday, 5 July 2015

Entry Ramadhan #3: Iklan Raya









Masa 1 Ramadhan, masa OTW balik kerja. Dalam kereta selalunya aku akan dengar radio. Apa yang aku nak bagitau kat sini iklan pada 1 Ramadhan kebanyakkannya asyik sebut pasal raya. 

Raya..raya..raya...!!

Beb, masa tu baru 1st day puasa tapi iklan/promotion macam esok nak sambut hari raya. MasyaAllah, kelakar pun ada geram pun ada. Tak patut betul.

Kalau sekarang ini nak beriklan pasal raya bagai logik la. Tak patut la bagi aku benda macam ni berlaku pada 1st Ramadhan.

Jumpa ini kat Facebook:1:

p/s: Doodle ini rasa macam kureng sikit la. HAHA

8 comments:

  1. Hmm betul tu. Seolah-olah kita baru datang tapi tetamu dah halau pulang :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? geram pun ada..terlalu sibuk nak beraya smp Ramadhan pun kita buat taktahu je..

      Delete
  2. Kat sini tu kat mana?.. hahaha.. sori baru first time singgah sini... huhuhu... salam singgah

    Tu laaa... belum pun panas tetamu duduk, kita buat tak tahu jer ....macam tetamu tu tak penting jer kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maksud saya kat sini tu dekat entry ini lah...hihi apa pun thanks singgah sini:)

      Delete
  3. Kann. baru hari first raya macam macam dah keluar

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal...iklan semua pasal raya..bukan puasa..:(

      Delete
  4. biasa la. peniaga mana2 pun mesti fikir pasal nak untung.

    ReplyDelete
  5. Haha betul sangat.. Lg lg nk dkat raya lg lah bnyk gilerr iklan

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.