Aku dan typo | miss fluffy


Tuesday, 17 November 2015

Aku dan typo

Typo dan aku memang tak dapat dipisahkan. Aku yakin yang lain juga begitu. Haha menyampah kadang-kadang. Ada ketikanya mengundang tawa. Yela, lain nak taip lain yang terkeluar. Haihhh so sila semak entry kalian agar tak menjadi entry lawak. 
Bab komen pulak aku lah makhluk sering typo semasa komen. Malu gak tapi buat tak tau jelah. Haha:P
Nak taip, "Takpe kita buat taktau je" tapi jadi "Takpe kita buta taktau je". Nampak? Buat dengan buta kan jauh bezanya? Huhu.
Lagi typo. "Jom kiat ke kedai". Kiat? What the....? Haha actually nak taip "Jom kita ke kedai".
Laki bibi -> Laki bini
Demgam -> Dengan
Diut/duti -> Duit
Produm -> produk
Tadam -> Takdak
Samapi -> Sampai
Yang terbaru salah nak taip makan aiskrim kelapa tapi jadinya makan aiskrim kepala. Apa punya kanibal kan?? -_-
Ha banyak lagi sebenarnya. Tapi tu lah typo yang femes seringkali diguna. Kehkeh. Ok done merapu. Idea ke laut so entry pun ke laut lah! Hehuuu~

Im a grill

12 comments:

  1. typo kat entry jarang..tapi kalau kat komen tu selalu..pastu jadi bahan blogger lain..haha

    ReplyDelete
  2. selalu typo 'hari' jd 'hati' :3
    boleh bikin salah anggap

    ReplyDelete
  3. hahahhaa Lissa pun selalu typo. selalu kena bahan kawan2 .. XD

    ReplyDelete
  4. kelakar tengok orang typo ni. kakaka. btw singgah sini :D

    ReplyDelete
  5. ahahahha ada gak kadang2 CT pun ada penyakit ni..
    adeh mcam2 la perkataan yang keluar kan..

    ReplyDelete
  6. hahaha...lawaklah....girl jd grill....

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHAHAAHAHAH..conversation tu lwak...cam reject sentap pon ada gakk..hiks

    ReplyDelete
  8. hihi gmbr entri aiskrim kelapa tulis entri aiskrim kepala hihihi

    ReplyDelete
  9. kak aiza pun selalu juga typo.. hehe..

    ReplyDelete
  10. hehehe... menaip dan typo memang berpisah tiada.

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.