2017 best nine | miss fluffy


Thursday, 21 December 2017

2017 best nine


Sekejap je masa berlalu. Dah nak masuk tahun baru kan? ♥

Alhamdulillah, banyak perkara suka dan duka berlaku dalam tahun 2017.
Best part bila dapat travel la! Wishlist dah bertanda satu persatu.
And more wishlist to go in 2018, InsyaAllah!

Untuk tahun 2018, aku ada misi dan azam yang sedikit berbeza.
Nanti la aku share kalau berkesempatan. HAHA.
Hampa macam mana? Ada resolution yang tercapai untuk 2017?

Tadi godek² blog ternampak blogger Azhafizah post pasal #2017bestnine
Kita pun nak join sekaki jugak lah! :p

 Hampa nak try jugak? 
Boleh click gambar kat bawah!


p/s: Jom la share azam 2018 hampa! ♥

3 comments:

  1. kalau aku buat, tak cukup 9 gambar. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboi nampak macam banyak gambar tuuuu >,<

      Delete
  2. hehehe nak buat tapi tunggu esokla hehehe..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.