Makin kurang | miss fluffy


Thursday, 28 December 2017

Makin kurang

Tadi saja godek-godek post lama. Haaa inilah salah satu sebab aku buat blog. Boleh baca post aku yang lama. Pastu teringat kejadian satu persatu. Lepas tu berangan. HAHA

Tetiba perasan sesuatu.


Dari tahun 2012 (Actually aku ada blog lama tapi dah delete) berblogging. Makin lama makin sikit aku pun post. HAHA 

Sibuk sangat. Biasalah makin lama makin tinggi komitmen. Masa pun tak banyak macam zaman remaja dulu. Eceh!

Tapi salah satu resolution aku untuk tahun depan
----- 1 hari 1 post

Doakan aku berjaya! HAHA

♥ps: Dari sekarang kena plan nak post apa ke? >,<

7 comments:

  1. same here. kadang2 free kdg busy yg teramat. need to have a better plan as well

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah...kena plan nanti nak tulis apa dalam blog :D

      Delete
  2. Hana pernah buat rule nacam tu one day one post... hmm tapi iman tak kuat T_T hohoho.. btw Good Luck tau! ^^ Jangan give up..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..kekangan masa tu kadang nak buka laptop pun tak sempat..InsyaAllah saya cuba :P

      Delete
  3. alamak 1 hari 1 post kalau macam tu CT surrender hahahha.. tapi chaiyoook chaiyook..!!

    ReplyDelete
  4. sama la awk, kdg2 sbln boleh bape kerat je entri.

    ReplyDelete
  5. tu tanda nyer "life is getting busy". sama la macam aku. tak berapa nak boleh spend time untuk blogging sgt. takat baca blog tu boleh lg.

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.